Зеленогорски: Куневата партия се самоуби с Костинбродската

Автор:
Четвъртък, 12 Септември 2019 15:07
Тъмносиният Зеленогорски не може да спи от куневизмите в ДБГ Тъмносиният Зеленогорски не може да спи от куневизмите в ДБГ

Зам.-председателят на Движение България на гражданите, по-известно като Куневата партия, Найден Зеленогорски напуска формацията поради - по думите й - собственото й самоубийство като дясна формация със заявената подкрепа за Мая Манолова за кмет на София.От една седмица не мога да спя и да ям, шокиран съм от подкрепата за ляв кандидат в столицата, каза измъченият бивш седесар и екскмет на Плевен.

Ще подкрепим кандидата за кмет на София Борислав Игнатов, обяви той от името на още трима напуснали ДБГ.

То прибави, че ще прави нов политически проект.

Останалите трима членове, които напускат заедно със Зеленогорски, са Виолета Донева, Пеню Пенев и Филип Симеонов. Те казаха, че нямат информация за други заявки за напускане, но смятат, че ще има още напуснали ДБГ.

Ние ходихме на протести срещу Орешарски и Манолова, как да приемем сега да подкрепим онези, които бяха срещу нас на контрапротестите. Това е продажба на ценности, обясни напускането си Донева.по времето на

Напусналите припомниха, че именно Мая Манолова като депутат от БСП по времето на скандалния кабинет Орешарски обявила, че тя е издигнала кандидатурата на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, което предизвика вълната от нестихващи протести и падането на Орешарски.

Преди това - на парламентарните избори тя бе в дъното на т. нар. Костинбродска афера, когато в деня за размисъл обяви, че ГЕРБ печата нелегални бюлетини в печатница в Костинброд. Обвинението не доказа нищо, но и не преследва Манолова за клевета и нарушаване на Конституцията в деня за размисъл.

Айде, да подкрепиш като дясна партия някой ляв кандидат в малко населено място, иди-дойди, но да се обявиш за левия кандидат на София - това е самоубийство, каза опечален от политическия проект "Кунева" Зеленогорски.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    ЗеленоГорски, добре напускаш куневица, ама как бе, Зелен Горски, ще подкрпяш извратеняка и извратенячката на бай Радан с розовите вибратори. Съвсем ти и порозовяла демократичната кратуна Горски.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм