MINI е автомобилът на Пловдив 2019

Автор:
Вторник, 05 Февруари 2019 15:37
MINI е автомобилът на Пловдив 2019

MINI България и Фондация Пловдив 2019 обявяват партньорство в рамките на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. В рамките на сътрудничеството британската премиум марка става автомобилен партньор на проекта до края на 2019 г, като предоставя шест автомобила MINI за шофиране на екипа и официалните гости, организатори и участници в многобройните културни събития. Фондацията ще се възползва от възможността да организира и посещения на събития от програмата и в региона и също за журналистически турове по предварително разработени маршрути.

Сътрудничеството минава под мотото „изкуство в движение“. То е избрано неслучайно и кореспондира с основното послание на проекта “#Заедно“. Основната идея е да го допълва и доразвива, както и да отразява основни елементи от цялостната философия на марката, които винаги са били свързани със съвременното изкуство, иновации и дизайн. Наред с това графичното оформление на автомобилите използва възможностите на движещия се автомобил, за да превърне всяко MINI в арт произведение на колела, достойно за програмата на „Пловдив 2019“.

За своевременното и прецизно организиране на дейностите и за да могат артистите да се придвижват със стил, организаторите могат да разчитат на моделите MINI Clubman и MINI Countryman, които съчетават характерния иконичен дизайн на марката с многостранна функционалност.

През 2019 г. марката MINI ще отбележи своя 60 годишен юбилей. В портфолиото на BMW Group е от 1999 г. когато марката Mini е закупена, за да продължи своята история на успеха в духа на 21 век. Първото MINI от новата история на марката е въведено на пазара през 2001 г. Към момента гамата на MINI включва четири модела MINI Hatch, MINI Cabrio, MINI Countryman и MINI Clubman, които позволяват на любителите на характерната философия и типичното за марката go-kart усещане да изберат автомобил отговарящ точно на техния начин на живот.

Търговската мрежата на MINI в България включва три автосалона в София Ауто Бавария М Кар София и Варна М Кар Варна, както и пет оторизирани сервизни центрове София Ауто Бавария М Кар София, М Кар Пловдив, Бова Кар, М Кар Варна.

Пловдив е първият български град Европейска столица на културата. Европейска столица на културата е уникален проект, който предоставя нови възможности за развитие на потенциала на града победител и нова международна видимост на българската култура като цяло. В програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019 са включени дейности и събития също в Южен Централен район на България.

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм