Кметът демонстрира одеяло с логото на Пловдив 2019

Автор:
Понеделник, 07 Януари 2019 12:49
Кметът демонстрира одеяло с логото на Пловдив 2019

30 000 гости на откриващото събитие ще си тръгнат с одеяло или шалче

На 12-ти януари, когато е откриването на ЕСК 2019 се очаква температура до 5 градуса и слънчево време.

Това каза кметът Иван Тотев на брифинг посветен на дългоочакваното събитие, кулата за което вече е построена.

Въпреки положителните температури първите гости ще получат подарък – одеяло или шал с логото на Пловдив 2019, които всеки може да си отнесе у дома, посочи градоначалникът.

Той даже показа как се слага одеялото и поясни, че синьо е за момченцата, розово - за момиченцата и бежово – за елфите.

Кметът демонстрира и как точно се слага одеялото.

Шалчетата също много топлят, увери Тотев.

Червеното е за БСП, продължи с шегите той.

Май само те ще останат, допълни той след кратък размисъл.

И от одеялата и от шалчетата ще бъдат раздадени по 15 000 бройки.

Стойността им е около 25 000 лева, поясни шефът на фондацията Кирил Велчев, който пък демонстрира червеното шалче.

Сувенирните аксесоари ще бъдат раздавани на всички пропусквателни пунктове от 17,30 часа за всички, които влизат в зоната.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (9)

 • читател

  За червените болкули въжета да се обесят. Sasto za Manol4ovcite - pozdrav na manol4ovica i vaze za besene na kulata...

 • до Мамин/ читател

  Мамин, червените са твои хора, и на Герп. Свинаров от Ягодово намаза от Бойчето 50 милиона за една дупка. Нещо си се объркал та плюеш по тях.

 • читател

  Червените некадърни замовете на Славчо: Ал. Константинов и Търновалийски /загубил за Пловдив 6 000 000 евро европейско финансиране/. Имаше и трети червен зам. кмет - Колаксъзов, който след скандал, че е длъжник със запор, бе изритан от Общината.
  http://www.snews.bg/files/site_data/Articles/1443/1443_gallery_main.jpg
  Планът на др. Гергов и БСП е: на всяка цена сваляне на дясното управлението на ГЕРБ и връщане на БСП и разрухата в Пловдив, чрез политкомисар Славчо!
  Ако този селски план се осъществи Пловдив ще бъде изолиран от държавното управление, точно както бе изолирана България от Европа при управлението на Орешарски и БСП.
  http://www.varna.utre.bg/images/galleries/2015/04/5621//b2f5ff47436671b6e533d8dc3614845d249338e601902b14d0f529fe5e6ae417.jpg Нека Пловдив не се превръща в поредна Вероника на другаря-масон Гергов…
  В неделя масово по секциите и гласуване за инж. Ив. Тотев за безспорна победа на ГЕРБ и останалите десни пловдивчани!!!

  2010г: „Няма нищо лошо в това ВМРО-НИЕ да подпише споразумение за управление с БСП. Това заяви кметът на Пловдив Славчо Атанасов по повод решението на пловдивските социалисти да настояват да бъде сключено писмено споразумение с воеводите за по-нататъшното управление на града. Когато се работи в правилна насока и нещата се случват, не виждам причина да не се подпише споразумение, допълни кметът“.

 • читател

  Участниците в масонско-ягодовското ветрило, чиято единствена цел е да свали управлението на ГЕРБ в Пловдив, са: Зико - "дясната подметка" на Митьо Пищова, политкомисар Славчо - "лява, патриотична подметка" на Митьо Пищова и Каймаканов - играещ ролята на фес на Митьо Пищова от село Ягодово...
  http://www.plovdiv-online.com/media/k2/galleries/71331/2.JPG
  Целият този "ГЕНИАЛЕН" план е замислен в масонската кочина на пловдивския "олигарх" с "благословията" на местния митрополит Николай и единствената му цел е изместването на ГЕРБ от управлението на Пловдив.
  http://static02.podtepeto.bg/uploaded/images-09-2009/lov052.jpg
  http://static01.podtepeto.bg/uploaded/images-09-2009/ger22.jpg
  http://www.plovdiv-online.com/media/k2/items/cache/6b8abbfac4225653586c1053eb1a2e06_XL.jpg
  http://politikata.net/wp-content/uploads/2014/10/20141006.qedtgveqnk1.jpg

 • дърпай белото и лягай

  Мамин читател, опъни една магистрала и лягай да спиш, че идва Бойчето и като види какви си ги надробил ще те пусне от кулата с главата надолу.

 • читател

  отговори на: дърпай белото и лягай

  Червено боклуче, плюй, че няма да ти дадат рубли да си пратиш тока - руска въшко...

 • ДО ЧИТАТЕЛ,ВСЪЩНОСТМАМИНИЯ

  Я ДА НЕ ПЛЮЕШ ЧЕРВЕНИТЕ, ЧЕ КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ МАЙКА ТИ И ЛЕЛЯ ТИ МЕНДА ВСИЧКИ БЯХА ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ НА БКП. С ЧЕРВЕН ХЛЯБ , ВИЖ КАКЪВ САРЪК ТЕ ОТГЛЕДАХА , САМО ЧЕ БЕЗ МОЗЪК И КЛЕПТОМАН.

 • читател

  отговори на: ДО ЧИТАТЕЛ,ВСЪЩНОСТМАМИНИЯ

  Червено боклуче, не се обаджай по сайтовете, а чети тезисите на др. Нинова, че конгресът идва, да не останеш без рубли...

 • до читател

  Толкова злоба , наглост , безочие, гьонсуратлък, подлост,тъпотия ,тесногръдие,комплексарство може да има само при един човек в града , а може би в цялата държава.Ти си мамин.Разконспериран си. Не се крий под псевдонима читател, защото си знаеш , че не ти подхожда.В училище ти викахме ваню Тъпото и ваню Сопола.Поне Винету да беше прочел.Занимаваше се придобиване на радиокасетофони от чужди коли.Така ти започна кариерата на клептоман , за да се превърнеш в днешния социопат,фалшификатор и клептоман.Иначе нямаше така жестоко да ограбиш собствения си град , макар ,че си от Дълго поле, на няколко пъти да фалшифицираш изборите и промениш без да ти мигне окото вота на хората и да се криеш от тях ,защото дори и ти , като знаеш какво искристализирано зло си , не може да ги гледаш право в очите.И все пак мамин , нека Бог се смили над теб , като паднеш от власт. Ще имаш нужда от неговата милост,макар чувал съм , че казват - в затворите Бог няма.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм