Коледа влезе в Дружеството на писателите /снимки/

Автор:
Неделя, 23 Декември 2018 09:03
Коледа влезе в Дружеството на писателите /снимки/

С голям домашно приготвен купон Дружеството на писателите - Пловдив приключи творческата 2018-та и пожела на всички пишещи Весела Коледа и още по-успешна 2019-та снощи.

Такъв бум от издадени книги на пловдивски писатели, какъвто беше през тази година, не помня, каза председателят на дружеството Антон Баев.

Той пожела на всичките си колеги да се обичат взаимно, защото така ще обичат повече себе си.

Тези, които мразят другите, мразят всъщност себе си, каза А. Баев. Мисля, че такива вече няма в нашето дружество, добави той.

Пловдивски писатели поискаха Дружеството да подеме инициатива Пловдив 2019 да изписва логото и на Кирилица, а не само на латиница, както е това на стълбите на Каменица.

Други прочетоха стихове, писани специално за Коледа.

Писателят Димил Стоилов, който за празниците се завърна от Брюксел, ще представи новия си сборник с белгийски и други разкази на 8 януари от 18 часа в Културния център на Радио Пловдив. Всички са поканени.

Бай Марин Кадиев поддържаже жив духа с весели еротични стихове на Йосиф Петров, които извираха като Бахчисарайски фонтан по желание на поетесите.

Весела Коледа и Щастлива 2019!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • ЗАГЛАВНА СТРАНИЦА

    Баев, какъв писател си, Бе, въшльо продажен герберастки?!

  • Пловдив

    Баев си е Баев! Не го познавам лично....но го чета.....понякога съм съгласна с него , понякога - не....но го харесвам винаги! Защото пише - обикновено умни неща. Неща, които те карат да мислиш, да си добър.....даже и когато не го харесваш.... А ти кой си , господине? Какъв човек си? Злобен, лош, нещастен??? Коледа е....бъди щастлив. Не бъди злобен, бъди добър....поне веднъж.....

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм