Ученически конкурс за рисунка и текст „Да се обичаме разумно!”

Автор:
Сряда, 22 Октомври 2008 15:31

Участвайте! Конската опашка Митю Костов не е в журито! 

Снимка от Кирил Иванов

ImageВъв връзка с 1 декември – Международния ден за борба със СПИН, от общината обявяват ученически конкурс на тема „Да се обичаме разумно!” Конкурсът е за учениците от всички общински и държавни училища за литературна творба и рисунка. Всички участващи творби ще са част от изложба по време на коледните празници и ще се ползват за проекти при изготвянето на информационни материали със съгласието на авторите.

Литературните творби трябва да са дълги до 3 печатни страници, размер А4. Рисунките трябва да са с размер 30 см на 50 см. Материалите за изработка са по избор. Възрастовите групи са 7 г.-10 г.,11 г.-14 г.,15 г.-19 г.

От всяка възрастова група ще бъде излъчена по една първа награда за литературна творба и по една за рисунка. Творбите ще бъдат приемани в Дирекция "Образование и наука" на Община Пловдив, ул."Цариброд" №1, ет.З, ст.6 от г-жа Дора Шопова от 01.12.08 г. до 12.12.08 г.

Те ще се оценяват от комисия от служители на Дирекция "Образование и наука", отдел "Култура", сектор "Здравеопазване" при Община Пловдив и от РИО на МОН. Комисията ще номинира най-добрите 3 литературни творби и 3 рисунки, като авторите им ще бъдат наградени на 18.12.08г. с предметни награди на стойност за първо място-120 лв., за второ място -80 лв. и за трето място- 50 лв. От Община Пловдив са постъпили разумно като не са включили в журито директора на Центъра за изкуства и обучение инж. Димитър Костов, известен като Конската опашка на СДС, а вече и на ВМРО.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм