Пловдивските писатели със серия четения

Автор:
Понеделник, 07 Август 2017 00:06
Пловдивските писатели със серия четения

Дружество на писателите - Пловдив спечели първия си проект по Културния Календар на Община Пловдив за серия литературни четения, които стартират от септември и ще продължат до декември 2017.

Четенията са тематични, а местата на провеждане са читалища и училища.

С решение на Управителния съвет на Сдружението крайният срок за препотвърждаване на членството в него е 30 септември 2017. По Устав редовни членове са заплатилите си годишния членски внос от 12 лева, така че който желае да продължи да членува в Дружеството и не е заплатил сумата за 2017-та, нека се обърне към секретаря Любка Славова не по-късно от 30 септември, съобщиха от Дружеството. Това се налага заради актуализацията на списъка на членския състав, която пък е необходима за предстоящото Общо събрание в началото на октомври.

Тогава на всички редовни членове ще бъде предложена промяна в Устава, който за съжаление в сегашния си вариант не позволява Община Пловдив да предодстави офис, тъй като Дружеството е регистрирано в частна, а не в обществена полза през 2013-та.

На Общото събрание през октомври ще могат да гласуват само редовни членове на Дружеството, т.е. заплатилите членския си внос до 2017, защото цялата документация отново ще мине през Окръжен съд, а там се изисква актуален членски състав по Устав, казаха още от УС на Сдружението.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм