Премиера на книгата Бизнес компас за Германия

Автор:
Понеделник, 27 Март 2017 18:41
Премиера на книгата Бизнес компас за Германия

На 28.03.2017 г., вторник, от 19.00 часа в клуб „Петното на Роршах" в гр. Пловдив, ул. Йоаким Груев 26, ще бъде представена книгата „Бизнес компас за Германия. Как да работим с немски партньори и колеги" на Евгения Вебер, публикувана от издателство „Рива".

Евгения Вебер е родена в България, а от 1996 г. живее и работи в Германия. Заема отговорни постове в автомобилната промишленост. Била е управител на завод, доставчик за водещи фирми в автомобилната промишленост. Тя е сертифициран лектор по въпросите на междукултурната комуникация от университета „Фридрих Шилер" в Йена. Евгения Вебер е автор и на книгата „Geschäftskultur Bulgarien" /Бизнес културата в България/, която има успех в Германия, Австрия и Швейцария.

Книгата „Бизнес компас за Германия" ще бъде представена от г-н Златан Китанов, Управител на „Вюрт Електроник" и д-р Мариана Чолакова, Представител на Германо-българската индустриално-търговска камара и Почетен консул на Федерална република Германия в Пловдив, с любезното съдействие на литературен клуб „Петното на Роршах".

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм