Конкурс за квартал Капана

Автор:
Понеделник, 13 Април 2015 14:16
Конкурс за квартал Капана

След проведен конкурс за привличане на представители на творчесите индустрии в Капана през 2014 г. фондация „Пловдив 2019" продължава и разширява дейността си по проекта „Капана – Квартал на творческите индустрии". Целта на проекта е обживяването и трансформирането на емблематичния за града квартал и превръщането му в център на творческите индустрии и активна точка за културни събития. Проектът е част от артистичната програма на Пловдив – Европейска столица на културата през 2019 г. и е част от проектния клъстър „Градски мечти" от тематичната платформа „Трансформиране".

„Пловдив 2019" обявява отворена покана за участие в конкурс за финансиране на проектни предложения по проект „Капана – Квартал на творческите индустрии". Конкурсът е в две направления:
- „Проекти и събития в Капана", за което кандидатите могат да участват с предложения за изложби, инсталации, дигитални продукти, форуми и конференции, пърформанс, танц, театър, музика, кино и др.
- „Установяване в Капана", за което кандидатите сами избират пространство в Капана и могат да кандидатстват за финансиране за нанасянето и поддържането му и развиването на дейност в него.

Всички проекти трябва да отговарят на целите и визиите на „Пловдив 2019", да допринасят за проекта „Капана – Квартал на творческите индустрии" и цялостното развитие на културния живот в града.

Могат да кандидатстват физически и юридически лица от страната и чужбина.

Документите се изращат до 17:00 на 30-ти април само по електронен път на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Максимална допустима големина на прикачените файлове: 5 MB. При по-големи файлове да се прилага линк за сваляне. До 31-ви март всички желаещи могат да зададат въпросите си относно конкурса на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм