Георги Гергов в комитета за евростолица

Автор:
Четвъртък, 31 Януари 2013 14:36
Георги Гергов в комитета за евростолица

При актуализирането на списъка с изтъкнати пловдивчани, които да влязат в комитета за подкрепа на кауза Пловдив 2019 Николай Радев предложи името на Георги Гергов, почетен консул на Русия.

Преди това Мариана Димитрова от НДСВ репликира председателката на УС на фондация Пловдив 2019 проф. Даниела Дженева, че след като там са почетните консули на Германия и Италия, редно е да влезе и Фани Брадинска, почетен консул на Франция.

Госпожо Димитрова, вие сте директор на Руската гимназия, а изтървате почетния консул на Русия, скара се на колежката си Николай Радев и номинира Георги Гергов за комитета.

Тодор Петков, който отказа да стане почетен председател на органа, изреди дълъг списък със световноизвестни пловдивчани, които да влязат в комитета.

Сред тях са проф. Галина Врачева от Цюрих, примата на Виенската опера цигуларката Красимира Стоянова, дъщерята на Цветана Манева и съпругът й – Надя и Борислав Петранови / Петранов е директор на дом Виткенщайн във Виена/, клавирно дуо Аглика Генова и Любен Димитров, професорът по цигулка в Париж Чавдар Велев, оперната певица в Белгия Мария Клейманс, диригентът Мичо Димитров от Холандия, „американците” Милчо Левиев, Елмира Дърварова, Кеворк Мартиросян, художникът в Италия Петър Пиронков - син на Енчо Пиронков, преводачът в Чехия Васко Самоковлиев, активните „софиянци” Кольо Карамфилов, Димитър Митовски, Жоро Торнев и Христо Кидиков.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (25)

Покажи предишните коментари
 • 555

  Здравей Хормони, общо взето си прав, но разбираш ли, че в момента БСП е пустиня, нищо не вирее там. След конформизма, предателството, подлизурството и слагачеството на хората посочени от теб нищо не остава в тази организация. Старите партийни членове, които са обучени да вярват на водачите си отиват и след тях идват само кариеристи, които се надяват на реализация по партийна линия. За да се възроди са необходими млади хора, които нямат нищо общо с прехода и лицата на прехода. Само те могат да възродят една лява партия с принципите на социализма, но без нито една лице от миналото.

 • до 555

  555, този, дето се подписва с "Хормони" е Лоената Топка -Ангел Петров. Нали знаеш че този отявлен далавераджия няма как да приеме идеята ти за смяна на поколенията по обясними причини.

 • -

  Бсп е пълна пустиня, много точно казано, няколко дъртаци не искат да си идат и се натискат в партията, не пускат нито един млад човек, къде се гласят пак - Т. Петков да си ходи и да се пенсионира, Гвргов да .си гледа бизнеса, Радев и Кръстев омръзнаха на пловдивчани, време е да пуснете млади хора, вие смачкахте партията

 • до 15

  Този, който наричаш мафиот в бяло дава заплати на поне 20-на твои съпартийци. А може би и на теб. Това първо. Второ: Успешният ти Захари с безпрецедентния си личностен и политически егоизъм, докара градската организация до това състояние. Тя, разрухата започна при него. Беше заложена от него на принципа- "след мен и потоп". А за използваната от областния Тенева направо ще се пукна от смях. По принцип, наистина я изработиха като активираха Абоната. Ама щом и е толкова акъла да се хваща на такива елементарни блъфове-това заслужава, просто не е била за тази позиция. Отделен е въпроса, че показа абсолютна недостатъчност като потенциал да направи и консолидира екип.

 • до 18

  И кои са тези млади хора, които трябва да се лансират? Дай две, три имена, ей така да ме подсетиш. Какво обаче им пречи и сега да се изявяват. Кой би им попречил да развият публично някоя тема, да я защитят пред медиите. Да инициират нещо с което да помогнат на Партията си и Обществото. Да го отстоят публично със визията и знанията си. И тогава Партиятя да си кажа: ей, този трябва да то развиваме и налагаме. Това обаче т.н. млади не го правят. Нещо не мога да те разбера. Кой им пречи да работят и да стават популярни. Или просто чакат да бъдат някъде служебно сложени.

 • "БОТЕВ

  ГЕРГОВ ПРЕЗИДЕНТ- ГЕРГОВ ПРЕЗИДЕН..Е ДА АМА АКО СВИНЕТЕ ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО- ХА-ХА

 • "БОТЕВ

  Безподобния крадец - олигарх Гергов е добър само за приближените си..За нормалните хора е корумпиращ олигарх откраднал символа на града ни Панаира..Какво да съжаляваш БСП Пловдив- корупцията и безпринципното нагаждане започнаха от Захари и завършват с Гочето- другия път ще са само 2-3 съветниците..а за депутати зависи дали този ВИДЕН СВИНАР ще е лаком да води листите..Подигравка със старите идеалисти комунисти..

 • -

  Дъртаците им пречат, те са всезнаещи и стоят някой да им не вземе парите, като кокошки на полог

 • Ели

  Красимира Стоянова е оперна певица, не цигуларка!

 • асдфасфасф

  садфасдфасдфасдфасдфасдф

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм