168 000 лв. харч на Пловдив 2019 за 1 г.

Автор:
Четвъртък, 09 Август 2012 16:09
168 000 лв. харч на Пловдив 2019 за 1 г.

168 000 лева от бюджета е изхарчила досега фондация Пловдив 2019, съобщи изпълнителният й директор Николай Близнаков.

80 000 лева от тези пари са отишли за парични награди на авторите на 17-те спечелени проекта.

С останалите са платени козметичен ремонт на офиса в Синята къща, купуване на офистехника, наемане на билборд на Римския стадион, организиране на конференция Архитектура и градска среда, заплати и издръжка.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • 1

  Вече и коментари не ни се пишат. Апатията е пълна, Бадев си раздаде парите на неговите хора, Близнаков си фантазира на глас, Калинкова е напълно отегчена, всичко е каузя пердута....

 • Ленко

  Вече не е интересно.Лапачите подадоха оставки.На всички е ясно колко назад сме спрямо другите геадове.

 • граждани Пловдив

  Добре би било с отчета за шестмесечието да се отчете конкретно бюджета на фондацията за конкретните направления на работата, с конкретните резултати! Само обобщените цифри нищо не говорят.

 • Движение - Пловдив СтоЛица

  Пловдив по много показатели изпреварва другите конкурентни градове! Единствено програмата на Пловдивската фондация, подготвена през януари и приета през май от ОбС, съответства в най-голяма степен на новите изисквания за кандидатстване на Европейската комисия.

 • трегер

  Този път Секулчето и Бадев ги усетиха в началото на лапането. Даже за едно бистро/кафене/ не изкараха от обществената си дейност - само около 30-40 хил. лв от комисионите си разпредилиха. А Пена защо ли мълчи, мълчи - да не и залепна устата от медеца.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм