Психоложка става шеф на фондация 2019

Автор:
Вторник, 15 Май 2012 12:20
Психоложка става шеф на фондация 2019

Психоложката Магдалена Герева ще наследи поста изпълнителен директор на фондация Пловдив 2019.

Това стана възможно след като диригентът Кирил Търпов, шеф на фондацията от създаването й, подаде оставка.

Герева е главен експерт в отдел Култура на общината, а преди това е работила близо 10 години като психолог в авиобаза Граф Игнатиево.

Психоложката е назначена преди броени месеци, след като от отдела е пенсиониран главният експерт Таня Серданова.

Герева е записана като граничен психотерапевт, а като предмет на дейност на фирмата й са посочени Психологично консултиране, фамилна позитивна психотерапия, управление на стреса, организационни интервенции и тренинги на екипи.

На 12-ти декември 2009 г. Герева организира авторски тренинг на тема Успешни стратегии за стимулиране на продажбите в един от пловдивските колежи.

Според обявата участниците в обучението ще усвоят нови теоретични и практически подходи за увеличаване на продажбите, ще усвоят начини за прогнозиране на поведението на клиентите и индивидуален подход към тях и ще научат техники за предизвикване на доверие и симпатия в отсрещната страна.

Очаква се Герева да бъде назначена за временен директор на фондацията на заседание на Управителния й съвет утре.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (19)

Покажи предишните коментари
 • запознат

  Герева не е от ГЕРБ, просто е любовница на ресорния зам.-кмет Стефан Стоянов! Това е връзката!

 • Абе запознат, не ми се вярва толкова да е зле Стоянов, той е млад мъж, ерген, да нарежда керемидите на тая брантия с прическа от 60-те години на миналия век ми се види доста налудничаво... Ама он си знае.

 • Ваш

  Питайте Управителния съвет, който е гласувал за нея единодушно, кой я е предложил?

 • Дайте шанс на Герева

  Как е възможно всички вие да сте толкова негативни и отрицателни хора!!! Как е възможно да не погледнете на човека с доверие и да дадете на жената шанс да покаже на какво е способна!!! Ами вие всички като сте толкова умни и запознати с какво можете да се похвалите??? Затова България е на това положение, зашото е пълна със зависливи неудачници като всички вас!!! Аз лично смятам, че фондацията се нуждае от вдна свежа, некорумпирана и с много нестандартни идеи млада профисионалистка. Защо не се обединим и дадем шанс на Герева да направи това за което е назначена?!?!

 • фен на Герева

  Аааа, дайте и шанс, тя разби доста семейства в Графа в качеството си на психоложка, нека ся опраи и Културата като Главен експерт...:) Какви маркетингови стратегии преподава?! Занимавала ли се е някога с маркетинг Госпоицата?! Абсолютен боклук е като човек, не вярвам да подходи професионално в която и да е сфера... Ама нека и дадем път! Дай и на мен един път, ма какоооо....

 • Дайте шанс на Герева

  Интересно изказване.... Вие май лично я познавате??? Да не би да е разбила вашето семейство? Или миже би просто адски много ви прави удоволствие да плюете хората, особено ако са хубави жени. Вашето изказване още веднъж показва че тя простотията не ходи по животните.

 • С добри намерения

  Аз лично познавам Маги и мога да кажа с пълно сърце, че тя е един прекрасен човек и голям специалист. А...., щях да забравя да спомена, че тя е и 300 пъти по-умна и образована от средният пловдивчанин. Горе главата Маги, ние сме зад теб!!!!

 • добронамерен

  И по какво точно е специалистка, че не разбрах? По отбрана и сигурност? Ами тогава да ходи да работи в МНО, какво прави в културата и сега във фондацията?

 • нашенец от село

  Еееей "добронамерения" (и другите негативисти-простаци във форума), нека да ви светна на някои работи че простотията ви е невероятна ... Герева е специалист не само по отбрана и сигурност, но също така психология, маркетинг и мениджмънт (може тия думи да не са ви познати...ползвайте речник). Ооо, щях да забравя - Герева също знае перфектно Английски и има специализация в САЩ. Така че Магдалена е сигурно по-квалифицирана от апаратчиците в отдел Култура на общината и от така наречените "експерти и професионалисти" във фондацията. И на общината и на фондацията им трябва свежа кръв за да поразмърда тези интелектуални динозаври, които са се кютнали на сладките им позиции и нищо не правят освен да смучат заплатки. Имам доверие на Герева и вярвам, че тя ще се издигне над надигащата се вълна от завист и простащина присъща на ограничените Българи (например негативистите в този форум), и ще покаже че изборът и да оглави Фондацията е бил най-правилния.

 • добронамерен

  Абе, нашенеца от село. Всеки селски чукундур на главната има диплома точно по "маркетинг и мениджмънт". Някои си ги купуват, други си ги вземат с редовно учение в новоселския филиал на "университета" в Горно нанадолнище. А специализацията й в Америка е в някой фермерски колеж в средния запад, където е брала домати на полето. Ще я видим твоята възлюбена дали не е поредната Калинка без диплома.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм