Античният става Бродуей на 3 август

Автор:
Неделя, 02 Август 2020 10:34
Античният става Бродуей на 3 август

Историята на великия Чарли Чаплин, разказана в мюзикъл от Крис Къртис ще оживее на сцената на Античния театър в 21 часа на 3 август. Постановката е на Държавна опера – Варна и идва в града на тепетата броени дни след българската си премиера в морската столица.

Режисьор на спектакъла е Борис Панкин. Диригент - Страцимир Павлов, хореограф Анастасия Неделчева, а сценографията е на Константин Гарнизов.

В образа на Чаплин ще видим Мариан Бачев. Партнират му Борислав Веженов (Сидни Чаплин), Десислава Николова (Хеда Хопър) и др.

Билети за мюзикъла „Чаплин“ на 3 август в Античния театър все още са налични онлайн и на касите на Ивентим на Билетен център пред общината – пл. “Стефан Стамболов” 1; Туристически информационен център на ул. “Райко Даскалов” 1 (пл. “Римски стадион”); Билетна каса Античен театър на ул. “Цар Ивайло” 2 (вход откъм Музикална академия).

В деня на спектакъла касата на Античния театър ще работи с удължено работно време до началото на представлението.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • БРОДУЕЙ Е ЗАТВОРЕН сульо

    Да бе да то така става таа работа щом КенефОнЛАЙН разпореди.
    Отделен въпрос е че ИСТИНСКИО БРОДУЕЙ Е МАЛЦЕ ЗАТВОРЕН тия няколко месеца и шантонерките си ги кльопат спестяванията докато стигнат до ...харакири.
    НЕМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД.
    Е освен за заплатаджиите от Държавни Опери и за OpenOperaТОРКАТА дето и провал да изс.ре на Античнио все се отчита полит.коректничко като ...БЛЕСК (Елочка)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм