Кметът на Южен кани на концерт в Белите брези

Автор:
Четвъртък, 16 Юли 2020 16:02
Кметът на Южен кани на концерт в Белите брези

Кметът на Район Южен Костадин Язов кани пловдивчани и гости на града на летен фестивал „Музика в Парка“ за малки и големи на 18 юли, събота, в парк „Белите брези“.

Началото е в 11 часа, когато Госпожа Опера ще разкаже приказната история за „Вълшебната флейта“ на децата от район Южен. Спектакъла, който Опера Пловдив ще представи като партньор в интересното начинание на кметството на район „Южен“ е „Вълшебната флейта“ - адаптация за деца на една от най-известните опери от Моцарт. Режисьор е Росица Костова, художник -Николина Костова – Богданова, акомпанимент - Рита Дечкова Дечева.

В рамките на един час сладкодумната "Госпожа Опера" разказва вълшебната история за младия влюбен принц, за една красива принцеса, за един ловец на птички, за една зла Кралица на нощта и за един добър магьосник. Участват солистите на Опера Пловдив: Марк Фаулър, Евгений Арабаджиев, Ива Ананиева, Тодорка Митковска, със специалното участие на Арина Христова

Представлението е подходящо за деца от 3 до 14 години.

Преди спектакъла, децата от публиката ще имат възможност да се включат в урок по актьорско майсторство, заедно с децата от Академията на Госпожа Опера и техния преподавател Даниел Русев.

В целодневната програма на „Музика в Парка“ ще видим още:

Ансамбъл „Тракия“, с главен худ. ръководител проф. Даниела Дженева, „Биг Бенд Пловдив“, с диригент Николай Гешев, обичаната Група Респект и DJ-ите Пачо & Пепо.

Вижте часовете на участията в плаката на събитието!

Елате да се насладите на „Музика в Парка“ през целия ден на 18 юли в парк Бели брези!

Ще бъде хубаво!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм