Театър в парка гостува утре вечер в Южен

Автор:
Понеделник, 06 Юли 2020 15:05
Театър в парка гостува утре вечер в Южен

С бурни аплодисменти, много смях и добро настроение премина първата вечер от фестивала "Включи квартала- театър в парка", който снощи гостува в район Тракия, в парка до магазин Лидъл.

"Включи квартала- театър в парка" е най-младият фестивал, част от Културния календар на Община Пловдив, който за втора година радва любителите на театъра, които нямат време или възможност да посещават салоните в центъра на града.

И през лято 2020, пловдивчани имат възможността да се насладят на театър на открито, в шест големи парка в града под тепетата и да гледат комедията "Мъжът на жена ми" от Миро Гавран.

Постановката е дело на Мариус Куркински и в нея участват обичаните актьори Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов. ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!

Всички присъстващи снощи се забавляваха искрено с уникалната комедия, а след кроя желаещите за снимка и автограф се наредиха на опашка, за да се докоснат до любимите си актьори.

УТРЕ ВЕЧЕР "Мъжът на жена ми" гостува в Парк " Белите брези" , кв. Кючук Париж. Началото е в 20:30 часа. Входът е СВОБОДЕН ! От вас се иска да си донесете доброто настроение и нещо за сядане !

Ако искате да станете част от това невероятно изживяване, не пропускайте и следващите дати:

11 юли 2020г - Парк "Ружа" , кв. Смирненски

19 юли 2020г - Парк "Рибница" , кв. Кършияка

24 август 2020г - Парк "Бунарджик"

25 август 2020г - Парк "Каменица 2"

Началото е в 20:30 часа.

Входът е СВОБОДЕН

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм