Иван Стоянов награждава победители в конкурси

Автор:
Петък, 29 Май 2020 18:23
Иван Стоянов награждава победители в конкурси

Обявените конкурси по повод Международния ден на детето: за детска рисунка, фотографска снимка и авторско стихотворение в район „Източен“ приключиха с много оспорвано гласуване за най-добра творба. „Не очаквах ,но за краткото време, което имаха по регламент, 79 деца и ученици ни изпратиха 101 прекрасни рисунки, фотоси и стихотворения“ - съобщи кметът на района Иван Стоянов. Той добави, че по този повод само за 5 дни в страницата в социалната мрежа е имало над 15 000 посещения и преглеждания на материалите.
Награждаването ще бъде на 1-ви юни от 11:00 ч. в Парк „Каменица“ и ще бъде излъчвано в социалната мрежа чрез стрийминг на страницата на кмета във Фейсбук, където са поместени всички произведения като обект на гласуване. В наградният фонд са включени велосипеди, стативи, книги, играчки и др. „Каним само класираните девет деца, които ще наградим при спазване на всички противоепидемични мерки, а след отпадане на карантинните забрани, ще продължим с веселието за всички на открито“- сподели оптимистично Иван Стоянов
Всички участници ще получат своите специални грамоти чрез училищата и детските градини, а тези, които живеят в района, но учат на други места- на пощенския си адрес.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм