Иван Стоянов с поздравителен адрес за 24 май

Автор:
Иван Стоянов с поздравителен адрес за 24 май

Кметът на район „Източен“ Иван Стоянов изпрати поздравителен адрес към всички директори, учители и просветни дейци по случай 24-ти май –Деня на българската просвета и култура. Чрез поздрава си той благодари за изключителните усилия на цялата просветна гилдия за запазване на учебния процес и прилагане на съвремнни дигитални форми на преподаване в условия на затворени училища в пандемията от COVID-19. „ Вие показахте на обществото колко значим е Вашият труд и бяхте в първите редици на иновативните образователни дейности не само в страната, но и в света! Гордея се с всички Вас! “- се казва в поздравителния адрес
„ За първи път тази година най-честваният празник 24-ти май няма да бъде почетен с пъстрото шествие на просветни и културни дейци. Но всички Вие ще бъдете виртуалният факел на всеобщата ни радост и преклонение пред делото на светите братя Кирил и Методий, защото доказахте, че в трудни условия българският учител, като потомък на славните просветители, е светлината в тунела на препятствията и дава увереност, че ще просперира нашата мила Родина“ – завършва районният кмет.
Иван Стоянов подчерта, че се надява, наесен училища и детски градини да заработят на пълни обороти в нормална образователна среда и на 1-ви ноември –Деня на народните будители, да има възможност да отличи и награди изявени учители и директори.

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм