PLOVDIV BY COVID-19 NIGHT

Автор:
Понеделник, 09 Март 2020 17:19
Plovdiv by COVID-19 Night Plovdiv by COVID-19 Night

Днес с официално писмо, заместник-кметът по култура, археология и туризъм на Община Пловдив Пламен Панов възложи на директорите на четирите регионални музея – Археологическия Историческия, Етнографския и Природонаучния, на Градската художествена галерия, Общински институт Старинен Пловдив, Народна библиотека Иван Вазов да изготвят и въведат в най-кратък срок организация на работния процес, съобразена с недопускане образуване на групи от посетители в поверените им институции.

Преустановява се организирането на масови събития в музеи, галерии, библиотеки и зали. Провеждането на такива ще бъде в нарушение на разпорежданията за ограничаване на възможностите за разпространение на COVID-19.

Вижте текста на писмото:

ДО

ДИРЕКТОРИТЕ НА:

РЕГИОНАЛЕН АРХЕОЛОГИЧЕСКИ МУЗЕЙ

РЕГИОНАЛЕН ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ

РЕГИОНАЛЕН ЕТНОГРАФСКИ МУЗЕЙ

РЕГИОНАЛЕН ПРИРОДОНАУЧЕН МУЗЕЙ

ГРАДСКА ХУДОЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ

ОИ „СТАРИНЕН ПЛОВДИВ“

НАРОДНА БИБЛИОТЕКА „ИВАН ВАЗОВ“

ГР. ПЛОВДИВ

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,

Във връзка със Заповед № РД-01-117/08.03.2020 г. на Министъра на здравеопазването Община Пловдив отменя всички общински масови мероприятия като се изпълняват стриктно указанията на Националния кризисен щаб и Министерски съвет.

Съгласно посочената заповед следва да бъдат преустановени организираните масови събития в музеи, галерии, библиотеки и зали.

Възлагам Ви да изготвите и въведете в най-кратък срок организация на работния процес, съобразена с недопускане образуване на групи от посетители в поверените Ви институции. Провеждането на масови мероприятия ще бъде в нарушение на разпорежданията за ограничаване на възможностите за разпространение на COVID-19.

С уважение,

ПЛАМЕН ПАНОВ

Зам.-кмет „Култура, археология и туризъм“

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм