Двама нови зам.-ректори на АМТИИ

Автор:
Събота, 22 Февруари 2020 09:43
Двама нови зам.-ректори на АМТИИ

Академичният съвет на АМТИИ "Проф. Асен Диамандиев" гласува управленския екип на ректора проф. д-р Тони Шекерджиева-Новак.

За зам.-ректор по учебната дейност бе избран проф. д-р Костадин Бураджиев, а зам.-ректор по научноизследователската дейност става проф. д-р Галина Лардева.

Проф. Бураджиев завеждаше учебната дейност на академията при втория мандат на предишния ректор проф. Милчо Василев, а проф. Лардева досега бе декан на факултет "Изобразителни изкуства".

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • БАН, БАНи, БАНки, БАНици, БАНДА

  Проф? Д-р? "Академик" Лардевата???
  Накъдето се е изпрошнал българският КУЛТУРизам скоро можем да очакваме тази велможа да си я гласуват и за Член-Кореспондент на БАНДА.
  Взаимно се харесват в разните Агитки и се потупват по рамената и се възхваляват из заседания и “обсъждания”, а най-вече се назначават и …ръкополагат. За БАНДА-„академия” не сте чували ли?
  И за Духовната “академия” на капитан Методиев не ще да сте чувалЕ, оти те теа работи на скришно се уреждат, между по-първи ‘ора, архонтЦи.
  РАЗЛОЖЕНИЕТО на Есенните Пловдив го дължи на тъкмо тази самозвана КУРаторка („блондинка“ и тя ужким, както всички Главни Каки).
  А на Жълтото Училище =разложението и съсипията го дължим и на нейните Ортаци от АМТИ (+И +Цирк)
  Още някоя си буква към Оригиналното Фолклорно АМТИ да добавим, още назначения, още "професоря" - освен ЦИРКОВИ ИЗКУСТВА =букви много!
  Катедра СТРИП?

 • БАН, БАНи, БАНки, БАНици, БАНДА

  отговори на: БАН, БАНи, БАНки, БАНици, БАНДА

  АМТИЦИС звучи още по-сергиджийски: "Насам, насам, дипломи за безработници!" с +Циркови +Изобразителни (?А? Вече НЕ Изобразяват, ма, како! Ототдавна...) +Стриптийз (вкл. мъже, еха!)

 • Панкратиус

  Леле-мале, ми то по низше от "професор" се не види бе?! Кой изкуство тук ще прави, зер "кокошка като затлъстее - яйца не снася"?!

 • АМТИ+ЦИС

  отговори на: Панкратиус

  Абе вий се смеете, ама то отдавна вече не е смешно!
  Един от най-способните Доценти на ПУто се отказа да “професира” и даже ‘фърли оставка когато Послушниците прогласуваха с мускулестия мозъклия физКУЛТУРски “проф” Маргаритков да увенчаят Камата с ХОНОРИС КАУЗА.
  Почетен Съселянин не му стигало щото.
  Мендето милата тя пък просто си го купи ХОНОРИСА от АМТИ +Ц +И +С(триптийз).
  Не мож’ се размина от професоря. И още идват!
  “Изкуствовед” била Лардевата: това са такива, дето се навъртат покрай АРТаджийците и АРТаджийките -дето правят хубавки АРТаджийчета- ама за да се препитават, както не умеят една круша да изрисуват, се самозоват КУРАТОРки. Както впрочем и
  “Музиковедите”, на които ръцете им пречат да музицират, та като седне някой да изсвири Сонатата, кой мислите прелиства страниците?
  За ректор - може, може, ама за друго нищо не ги бива музиковедЦите.
  Нито МузиковедКите.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм