Радио Пловдив с номинация за отразяване на ЕСК 2019

Автор:
Петък, 31 Януари 2020 08:55
Радио Пловдив с номинация за отразяване на ЕСК 2019

Информационният екип на Радио Пловдив и журналистът Галя Митева са сред номинираните за годишните награди на БНР „Сирак Скитник“ за 2019-та година. И двете номинации са за отразяването на събитията, свързани с домакинството на Пловдив като Европейска столица на културата. 

Годишната награда на БНР „Сирак Скитник“ е учредена през 2001 година и се присъжда за принос в развитието на Българското национално радио като обществена медия. Тя носи името на първия директор на Радио София – Сирак Скитник, талантлив художник, критик, поет, театрал, общественик. Наградата се връчва всяка година на 25 януари, Ден на радиото. 

Тази година обаче официалният концерт  беше отложен в последния момент с решение на УС на БНР. Като причина се изтъква фактът, че БНР все още няма утвърден бюджет за 2020 година. Очаква се след утвърждаването му да бъде насрочен ден, в който да се раздадат наградите.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • Колчо

    Никому известна награда, връчена на никому известна личност, подвизаваща се в никому слушано радио! "Богата държава с отколешни традиции" Хвала!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм