Военен фотограф с изложба в Пловдив

Автор:
Понеделник, 06 Януари 2020 16:18
Генерал-майор Явор Матеев Генерал-майор Явор Матеев

На 8 януари 2020 година, в 11,30 часа, във Военен клуб - Пловдив ще бъде открита фотоизложба на военния фотограф Вилхелм Йоцов. Изложбата е под мотото "Фотодесант" и се организира с подкрепата на Съвместно командване на специалните операции. Фотографът ще бъде представен от командира на СКСО генерал-майор Явор Матеев.

Вилхелм Йоцов работи от 20 години като фотограф в системата на Министерството на отбраната. Във фотосите си той е запечатил хиляди мигове от живота и службата на няколко поколения военнослужещи от Българската армия, а през последните години и на военнослужещи от страните членки на НАТО.

Във фотоизложбата са уловени и мигове по време на провеждането на военни национални и международни учения на територията на нашата страна.

Вилхелм Йоцов е роден на 6 октомври 1958 година. Завършил е Сержантското училище «Георги Измирлиев», след което е назначен за взводен командир в Първа софийска дивизия. В периода 1988 – 2000 година е началник на конферентния център в сградата на МО – 2. В момента е цивилен служител - военен фотограф към военно формирование 22970.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм