Гласуват отново УС на фондация Пловдив 2019

Автор:
Четвъртък, 19 Декември 2019 16:34
Гласуват отново УС на фондация Пловдив 2019

Пълният състав от 9 членове на Управителния съвет /УС/ на фондация Пловдив 2019 ще бъде гласуван отново на сесията на 28 декември, която е последна тази година.

Причината - Агенцията по вписвания отказа да регистрира гласуваните на предишното заседание на местния парламент 8 члена на УС.

Мотивът е, че по устав се изисква УС на фондацията да е от 9 души.

Този път зам.-кметът по образование и бивш зам.-председател на фондацията Стефан Стоянов, който не събра достатъчно гласове на предишната сесия, няма да бъде вкарван за гласуване в Общинския съвет.

На негово място ще бъде предложен директора на  Национална Гимназия за Сценични и Екранни Изкуства Николай Томов, съобщи за Plovdiv-online кметът Здравко Димитров.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (12)

Покажи предишните коментари
 • чукча читател

  отговори на: читател

  Горкият "читател" СРАтев освен "хапчета, хапчета, хапчета!" друго не знае ... мислех си че има трийсетина думи речник, ама едвали.
  ВАЖНОТО Е, ЧЕ [b]ПО СЪЩЕСТВО НЯМА ВЪЗРАЖЕНИЯ.[/b]
  Дразни се от форматиране, което радва - ще форматираме.

 • читател

  отговори на: чукча читател

  чукча, тъпизмите ти са такива, че няма кой да ги чете. Хапчета, хапчета, хапчета, а може би, вече трябва да ти се приложи и електрошокова терапия.

 • будала

  отговори на: читател

  "няма кой да те чете" ТЕБЕ, бе будало!
  Оти нЕмаш нищо, ама нищичко за казване, освен УРА за БоБо

 • 85 лакоми...

  отговори на: читател

  "Спри с..." НЯМА ДА СПРА, НЯМА ДА СПРА, ПУКНИ, НЕЩАСТЕН СЛАБАКО, НИЩО НЕ МОЖ' НАПРАВИ ДА МЕ СПРЕШ.
  ЩО НЕ СЕ ГРЪМНЕШ, ПРЪДЛЬО?

 • читател

  отговори на: 85 лакоми...

  Пиши си бе, идиот! Това ще е полезно за лекуващите те психиатри! Словесната салата е сериозен симптом за лудостта ти! Каквото има да се казва за ГЕРБ се казва на избори, форматиран кретенино и то се вижда, дебил! Лузър, лудо форматирата отрепко!

 • читателка

  отговори на: читател

  Глуповатият "читател" се хАби хем от една страна да се разпорежда: "Спри с идиотските..." хем като стане ясно, че СЛАБО СЕ ЧУВА, тогава пък: "Пиши си бе, идиот!..."
  Възниква вапросо ОТИ СЕ ПЪХАШ НА ВСеКА МАНДЖА МЕРУДИЯ БЕ, БУДАЛО?
  ГолЕм смЕх, много забавен сайт, тук идваме да се посмеем (има една снимка на любимото му гадже дето я пробутва при всеко споменуване на думата СЛАВИ с метлите, кис-кис)

 • читател

  Сега "читателка" ли стана бе форматиран идиот? Беше "чукча", после "читателки", сега "читателка". А за лудата от снимката, ами ти си около нея, https://i.ibb.co/8cX4HR4/2.jpgбе дебил славчов!https://i.ibb.co/djxc22Z/image.jpg Не помниш ли какво скандирахте воглаве с Дядя Ваня, славчови лузъри... Читателка и лудата форматира - лудо като теб и тя гласува срещу ГЕРБ, като теб, дебил ненормален. https://i.ibb.co/gTHbNsJ/2.jpgСмърт за Тотев, да живее Левски и Славчо и Слави учиндолски. А сега форматирай, откачалко.

 • четец

  отговори на: читател

  СТРАХОВИТ беше "читател" докато се разбра, че никого не можа да уплаши - та сега само скимти, горкото, хленчи и реди оплаквания...
  Ама не се отказва.
  ТЪП НО УПОРИТ!
  (из хвалебствена милиционерска характеристика)

 • читател

  отговори на: четец

  Сега "четец" ли стана формат откачалко? Очаквам скоро да станеш сд ром и накрая и ром. Черен и форматиран в италик. Ром, сд ром!

 • ЧЕТЕЦ

  отговори на: читател

  Пръдльото СРАтев под прякор "читател" е дежурен паразит

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм