Научно шоу Духът на дядо Коледа за малки и големи

Автор:
Понеделник, 09 Декември 2019 11:14
Научно шоу Духът на дядо Коледа за малки и големи

Британски съвет в България ви кани на вълнуващи срещи с български учени, които ще разкажат върху какво работят и ще ви покажат с демонстрации и експерименти, че наука има навсякъде около нас и е еднакво важна за всички ни.

Кога? 

10 декември 2019 г. (вторник), 17:30-18:15 ч.

Какво?

Най-хубавото нещо на Коледа е снегът (когато го има) и снежинките са толкова красиви, но какво знаете за тях? Знаете ли колко вида снежинки има, как падат те и колко различни вида дъга могат да произведат? Защо носът на еленчето Рудолф е червен и могат ли елените да летят? И какви са ароматите на Коледа?

Британски съвет в България ви кани на вълнуващи срещи с д-р Стефан Николов от Пловдивския Университет, д-р Тома Щилиянов от Royal Vet и Златина Димитрова от Technomagicland, които ще разкажат върху какво работят и ще ви покажат с демонстрации и експерименти, че наука има навсякъде около нас и е еднакво важна за всички ни.

"Духът на Коледа” е оригинално научно шоу за малки и големи, което ще разкрие каква е науката зад Дядо Коледа и всичко, свързано с празника.

Къде?
Дом на културата „Борис Христов“, голяма конферентна зала, ул. Гладстон № 15

Местата са ограничени и за участие е необходима регистрация на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм