Данъчни играха в пиеса, дариха 3780 лв за детска онкохематология

Автор:
Четвъртък, 14 Ноември 2019 11:43
Данъчни играха в пиеса, дариха 3780 лв за детска онкохематология

Служители от териториална дирекция на НАП Пловдив се представиха като талантливи артисти и поставиха комедийната пиеса от Ст. Л. Костов „Женско царство“, в препълнената зала на читалище „Христо Ботев“. С представлението Дирекцията подкрепи благотворителната кауза на УМБАЛ „Свети Георги“ ЕАД – Пловдив „НАЙ-ДОБРОТО ЗА НАШИТЕ ДЕЦА И ОНКОБОЛНИ“, за построяването на нов педиатричен и онко-хематологичен комплекс.

Сред зрителите беше и ръководството на Националната агенция за приходите в лицето на г-жа Галя Димитрова – изпълнителен директор, г-жа Милена Кръстанова – зам.-изпълнителен директор и г-н Гавраил Забуртов – главен секретар.

Със събитието служителите от Националната агенция за приходите в Пловдив отбелязаха и предстоящия си професионален празник 16 ноември - Деня на Свети апостол и евангелист Матей.

Г-жа Димитрова и директорът на ТД на НАП Пловдив Венелин Найденов дариха чек за 3780 лева на проф. Иванов - председател на организационния комитет на дарителската кампания. Те поздравиха театрален колектив „Пловдив“ за отличното представяне и за благородното начинание да подкрепят инициативата „НАЙ-ДОБРОТО ЗА НАШИТЕ ДЕЦА И ОНКОБОЛНИ“.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм