Д-р Григор Малев: Старите седесари всички са зад Здравко

Автор:
Четвъртък, 31 Октомври 2019 18:20
Д-р Григор Малев: Старите седесари всички са зад Здравко

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив получи подкрепа и от едно от емблематичните лица на СДС в града – д-р Григор Малев. В периода 1993 -95 г. е председател на СДС – Пловдив. Председател на сдружение „Коалиция съюз на демократичните сили”. Член на съвета на директорите на болница „Св. София” в София. Председател на новоучредената политическа партия Алианс на демократичните сили (АДС).

Ето неговото послание:

Здравко е пловдивчанин, от онези, дето не могат да дишат без Пловдив. Старите седесари го познават и всички са зад него.

Здравко е добър човек и хората усещат това и го обичат. Познавам го от много години и познавам работата му като народен представител и областен управител. Винаги се е застъпвал за града ни пред правителството и сега като кмет ще го прави още по-успешно. Пловдив ще получи подкрепа за важните за града инфраструктурни проекти, защото градът се задъхва от трафика и бързото разрастване.

Като лекар знам, че един от важните проблеми, с които предстои да се справи като градоначалник, е да вдигне на крак общинското здравеопазване. Неговият предшественик като че ли беше загърбил този сектор и сега има натрупани много тежки проблеми. Убеден съм, че Здравко Димитров ще положи максимални усилия, за да го извади от този колапс и безпаричие.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

 • читател

  Мощно с № 43 в бюлетините, че иначе https://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpgСлавчо Метлата - селянинът от карловско с метлите и македонската наденица... Ще разгони фамилията на прекрасно развиващия се Пловдив.

 • читател

  Този пък откъде се изтресе?! Какво СДС и какви демократични сили го терзаят...пък и да подкрепят! Кого ще подкрепяте бе мухльо, като отдавна няма и помен от вас, гниди мръсни, маскирани комунисти, наричащи себе си демократи, които съсипахте държавата и ни докарахте до това дередже! XV67!

 • читател

  отговори на: читател

  Славчовите дебилите откачат...https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpg... Откачайте близо до градските тоалетни славчови отрепки, че ще овоните града с диарията си. А неделя идва и ще гледате Славчо Метлата пред "талавзора" и ТВ СКАТ...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм