The Sahadeva Ensemble с концерти в София и Пловдив

Автор:
Понеделник, 28 Октомври 2019 09:53
The Sahadeva Ensemble с концерти в София и Пловдив

Четиридесет музиканти и певци от различни краища на света идват в България, за да изпълнят в медитативна и динамична атмосфера музиката и поезията на индийския композитор Шри Чинмой. На 16 и 17 ноември София и Пловдив, стават част от Балканското турне, след градовете Белград, Ниш и Скопие.

„The Sahadeva Ensemble“ обещават да подарят на българската публика незабравими концерти, по време на които нежна класическа музика с модерни джаз елементи ще докосне и най-тънките струни на душата на всеки от присъстващите. Прекрасната музика на неповторимото 200-годишно виолончело, виртуозните звуци на саксофон, цигулка и роял са обещание за едно уникално мелодично пътешествие.

Игриво надсвирване с оркестъра, рецитиране и прехвърляне на музикални теми между солист и оркестър ще отведат публиката в красива приказка от звук и хармония, съвършено водена от Сахадева Торпи – талантлив пианист от Лондон, Великобритания. Ансамбълът е изнасял концерти като част от по-голяма музикална продукция – „Songs of the Soul“ в реномирани зали като Рудолфинум в Прага, Скърбол Център в Ню Йорк и други.

„The Sahadeva Ensemble“ канят българската публика да стане част от незаменимото с нищо очарование на изпълнението на живо. Ансамбалът ще гостува в София на 16 ноември в емблематичната концертна зала на Централен Военен Клуб от 19:00 часа и на 17 ноември от 18:00 часа в Дом на културата „Борис Христов“, зрителна зала в Пловдив.

Концертите са с вход – свободен!

Повече информация можете да откриете на адрес: https://www.sahadevamusic.com/balkan-tour-dates

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм