"Премълчаното разказано - пътуваща сцена" с ексклузивна акция

Автор:
Петък, 20 Септември 2019 10:32
"Премълчаното разказано - пътуваща сцена" с ексклузивна акция

На 12 и 13 октомври от 16:00 ч. от площада пред Дом на културата „Борис Христов“ ще отпътува "Double Decker Bus" с бранд "TOURFORMANCE". Това е театралната пътуваща акция във формат СИМУЛАЦИЯ, на популярната за всяка европейска столица, Автобусна туристическа обиколка с наименованието "Градът HOTSPOTS TOURFORMANCE".
Тя е третата част на проекта на Нов български университет, част от програмата на Пловдив 2019 - "Премълчаното разказано-пътуваща сцена".
"Градът HOTSPOTS TOURFORMANCE" е пътуване с автобус с продължителност два часа и вход свободен. Желаещите е необходимо да се регистрират предварително на е-майл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или в страницата на проекта във фейсбук: @untoldtold2019 до 11 октомври.
По време на артистичната акция актьорите ще пътуват с публиката. Ще слизат от автобуса и ще се разхождат заедно из града. Ще посетят градската библиотека, ще отидат на църква. Ще сравнят Пловдив Европейска столица на културата 2019 с големите европейски столици (Париж, Рим, Лондон). Ще потърсят заедно кой е мостът на влюбените в Пловдив, емблематичната статуя за града, любимият пазар. На седалката в автобуса ще има книга, която пътници и актьори ще зачетат заедно. Възможно е по време на обиколката да бъдат чути изстрели, които не бива да са повод за страх, а причина за повече неочаквани цветове!
Необходимо е всички участници да са облечени с удобни за пътуване дрехи, обувки за дълго ходене и бягане.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм