Първата SPIRIT COOL библиотека отвори врати

Автор:
Четвъртък, 19 Септември 2019 18:54
Първата SPIRIT COOL библиотека отвори врати

Да четеш не е COOL и кой изобщо ходи в библиотека, като всичките са OLD School…

Звучи тъжно и на всички ни се иска децата ни да преОТКРИЯТ книгите за една по-щастлива среща! Затова обърнахме нещата:

КОГАТО БИБЛИОТЕКАТА НЕ Е OLD SCHOOL, ЧЕТЕНЕТО СТАВА COOL

Само за няколко месеца с екип от интериорни “машини”, артисти, колористи, мебелисти, литри боя, екип с душа, точна ръка, мотивация и инспирация библиотеката в Професионална гимназия по хранителни технологии и техника се трансформира от прашно и мрачно OLD School място в ярко и функционално COOL книжно пространство.

Време е за отворим и надникнем зад неговите врати!

COOL БИБЛИОТЕКAТA - преОТКРИВАНЕ

На 19 септември първата SPIRIT COOL Библиотека в Пловдив отвори официално врати и за пръв път от много години в нея се събраха деца, учители, вдъхновители, писатели, интериорни дизайнери, организатори и мотиватори, за да поставим заедно началото на една по-добра среща между децата и книгите.

COOL БИБЛИОТЕКA – COOL ГОСТИ

В напълно обновената – цветна и модерна COOL среда, ни посрещна г-жа Людмила Ганчева – директор на Професионална гимназия по хранителни технологии и техника. “Изцяло споделям философията на проекта Spirit Трансформации чрез преобразяването на училищни библиотеки да се постигне една много важна социална полза – учениците да трансформират цялостната си нагласа и мнение към училищните библиотеки и съм сигурна, че при нас това ще се случи!“, каза г-жа Ганчева.

COOL срещите между книги и деца стартираха с послание и лични думи от автора на “Софийски Магьосници” – писателя Мартин Колев.

COOL е да четеш в COOL среда, затова и чухме любими книжни откъси, прочетени от деца.

Училищната библиотека е символично място, а модерната, удобна и COOL среда е ключът към една по-добра среща между книги и деца!

Символичен ключ за първото Spirit COOL книжно пространство в Пловдив бе връчен на библиотекаря на Професионална гимназия по хранителни технологии и техника от Ива Иванова, Управител на маркетинг агенцията на SPIRIT Fine Paints. „С този символичен ключ предаваме властта върху въображението, върху фантазията и върху това, което може да се случва в тази библиотека на г-жа Обрeшкова!“, подчерта г-жа Иванова.

С пожелание за много и щастливи книжни срещи на финала всеки сам избра вдъхновение под формата на книжни мисли.

SPIRIT ТРАНСФОРМАЦИИ – COOL БИБЛИОТЕКИ
ДОБРА СРЕЩА ЗА ДЕЦАТА И КНИГИТЕ.

Spirit Fine Paints е висок клас интериорни бои – част от портфолиото на „Оргахим“. Социалната кампанията Spirit Трансформации – COOL Библиотеки се реализира в училища от три различни града в България – 1-во ОУ “Отец Паисий” в Русе, Професионална Гимназия по хранителни технологии и техника в Пловдив и 90 Средно училище „Ген. Хосе де Сан Мартин“ в София.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм