Георги Христов с голям концерт в Пловдив

Автор:
Вторник, 10 Септември 2019 08:26
Георги Христов с голям концерт в Пловдив

След 4-годишно отсъствие Георги Христов ще зарадва публиката в Пловдив със своята искрена изповед, вплетена в зрелищен, биографичен концерт-спектакъл

 „МОЯТ ПЪТ…”  на 24.09.2019 г. от 20:00 ч. в Античен театър.

За първи път популярният певец разкрива много от интересните случки и преживявания около неговата кариера и създаването на най-големите си хитове през годините.

Любимите песни на певеца ще прозвучат по уникален начин на живо в съпровод на голям симфоничен оркестър на Опера Варна под диригентството на маестро Ганчо Ганчев и група “Черно и бяло”.

Тази година любимият изпълнител на много българи представи поредица от концерти в страната и препълни залите със своите почитатели. Дните на концертите се превърнаха в истински празник  за  публиката със своята дълбока емоционалност. Почти през цялото време на концертите, публиката е на крака и пее.

Впечатляващият концерт Ви оставя без дъх още от самото начало, превеждайки Ви през годините от бурната кариера на любимия изпълнител. Георги Христов за първи път ще изпълни и някой от най- новите си песни.

Новатор, нестандартен, емоционален и ексцентричен, това е винаги предизвикателството пред него. На неговите концерти никой не остава равнодушен и винаги се превръщат във взрив от емоция и забава за публиката.

Билети в мрежата на Ивентимhttps://www.eventim.bg/bg/bileti/georgi-hristob-plovdiv-ancient-theatre-1117489/performance.html

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм