Гала концерт на танцово студио

Автор:
Гала концерт на танцово студио

Сдружение за култура, изкуства и спорт „Немезида“ ви кани на гала концерт на танцовото студио WIND SPACE – носител на десетки национални и международни отличия и награди от световни танцови олимпиади и шампионати.
Концертът е на 19 юли 2019 ч., петък, от 19:00 часа в Дом на културата "Борис Христов". Билети за концерта на телефон: 0879/46-27-39
„Ако искате да се докоснете до магията на танца и да видите отблизо националния отбор на Wind space - танцово студиo към Сдружение за култура, изкуства и спорт „Немезида“ Пловдив, заповядайте на гала концерта ни, за да се убедите, че „Танцът е скрития език на нашите души!“, призовава Мариана Данева, ръководител на СКИС Немедиза.
Припомняме, че само в края на миналата година, Пловдивското танцово студио спечели почти всички първи места в Третата музикално - танцова балканска олимпиада в Белград. Танцово студио „Уинд спейс“ се завърна с 32 първи места и 6 втори от общо 38 категории на олимпиадата. Пловдивските момичета от „Уинд спейс“ се състезаваха във всичките 38 категории танци. Нито една друга балканска страна нямаше подготвени танцьори за 38-те категории. Талантливите пловдивчанки се завърнаха с впечатляващ резултат - 32 първи места и 6 втори места, купи и медали, с които отново прославиха град Пловдив, а ръководителката Мариана Данева имаше високата чест да бъде част от международното жури на Олимпиадата.
Сдружение за култура, изкуство и спорт „Немезида“ се намира в ДК „Борис Христов“. През дългогодишната си история, участва активно в общински, общоградски и редица национални инициативи, в много международни концерти, фестивали, шампионати и олимпиади. СКИС „Немезида“ има собствен репертоар и самостоятелна концертна програма. Носители са на десетки градски, общински, национални и международни награди и отличия в разнообразни по жанр танцови състезания.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм