3464 лв. събраха в Търговската с благотворителен концерт

Автор:
3464 лв. събраха в Търговската с благотворителен концерт

3 464 лева бяха събрани на благотворителният концерт вчера. Той се проведе под мотото „Деца помагат на деца”. Инициатор на благотворителният търг е Анастасия-Мария Тучева, а организаторите на проявата са Николай Николов, Катя Кривчева, Мишел Вангелова, Андреа Загорчева, Петя Йорданова и Елена Петрова от НТГ. Мероприятието бе подкрепено от кмета на Пловдив инж. Иван Тотев. Той заедно със служителите на общината дариха лични средства за каузата.

Предварително за благотворителния тьрг бяха продадени картина на Ангел Пачаманов, представляван от Арт-галерия Торос Торосян за 500 лева от млада бизнес дама, която пожела да остане анонимна. Картините на певица Весела Бонева и младия талант Венета Павлова бяха закупени от Лилия Ангелова, реалити звезда и нейните родители Юри и Розалина Ангелови за обща сума 500 лева. С футболна топка на Локо-Пловдив с автографи на целия отбор се сдоби бизнесмена Георги Димитров – Управител на Агенция за недвижими имоти „Ремакс”-Пловдив. Той брои 100 лева. Председателят на ДПС в Пловдив Али Байрам пък плати 120 лева за футболна топка с параф на отбора Ботев-Пловдив. Фланелка с личен автограф на двукратният олимпийски шампион по кану каяк Николай Бухалов за 150 лева бе закупен от бизнесменът Стойчо Ангелов, собственикът на печатница «Стико 90». Георги Тенев, собственик на хотел «Царска баня» закупи диск с автограф на певица Мария Илиева за сума от 200 лева. Очила на певица Диона за 90 лева отидоха при анонимен купувач. Фирма «АпартИнтернешенъл ЕООД» с управители Ирен Кирилова и Ивелин Базов закупиха за 150 лева книга с автографа на Криско, бандала на изпълнителя V:RGO и тениска на група Скандау. Останалите средства бяха събрани от продадени билетиза благотворителния концерт и дарителска кутия.

Благородната кауза бе открита с химн “Деца помагат на деца”, написан специално за събитието от талантливата Пловдивска певица Владислава Христозова. Аранжимента на песента е дело на брат й Тихомир Христозов, който пише музика за Боливуд и Холивуд. Старт на мероприятието даде известната пловдивска певица Елица, която е позната с ангелския си глас. Красимир Аврамов човекьт-глас, нажежи обстановката със своите парчета, а Антония Маркова, солист на Представителния ансамбл на вооружените сили допълнително вдигна градуса на настроението. Колегата й Моисей беше неустоим на сцената и бе бурно аплодиран от учениците. Настроението повдигнаха до края музикални изпълнители Trapi boy, певец Ru$iЯ и група Triple trouble. Два наши професионални ансамбъла за народни танци «Слав Бойкин» и «Дилянка» тропнаха с обединени сили на сцената и показаха невероятни па. Народен дует с гайда Албена Гърбева и Йордан Топалов омаяха публиката, а младите таланти на балетна школа на Влада Парфенова и “Stars Dance Centar” с художествен руководител Надежда Стойкова бяха като приказни феи на сцената. Залата бе на крака след изпълнения на всички талантливи участници. За озвучаването на концерта се погрижи Сергей Колев-DG ICE. Всички участници утоляваха жаждата си с изворна вода Бачково.

Учениците от Национална търговска гимназия изказват своите благодарности на директора Славейка Иванова, на градоначалника инж. Иван Тотев, на всички медии и дарители, родители, участници на концерта, помогнали за популяризирането и подкрепа на акцията.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм