Николай Чунчуков връчи плакет на швейцарския посланик

Автор:
Четвъртък, 27 Юни 2019 11:12
Николай Чунчуков връчи плакет на швейцарския посланик

Кметът на „Източен“ Николай Чунчуков връчи почетния плакет на района на посланика на Швейцария в България Н.Пр. Мюриел Берсе –Коен.

Това стана по време на заключителното събитие по Проект ЗОВ – здраве и образование за всички, реализиран със съдействието на Българо-швейцарската програма за сътрудничество. Николай Чунчуков благодари за подкрепата на швейцарската страна за изграждането на образователен и медицински център на територия на район „Източен“, за финансирането на допълнителни дейности с децата и учениците. 

Той изрази признателността си и към Ирина Файон-ръководител на програмата в българския офис, на Ролан Питон- ръководител на швейцарския офис за сътрудничество, както и на представителите на съфинансиращите организации: Деница Сачева – зам. министър на МОН и Зорница Русенова- зам.министър на МТСП.

„Ние ще продължим да търсим решения на проблемите, свързани с уязвимите групи, но при всички случай ще осигурим дългосрочна устойчивост на добрите резултати от този прекрасен проект“, подчерта кметът на район „Източен“ Николай Чунчуков.

Община Пловдив беше отличена със специален плакет за високи постижения в реализацията на проекта. Наградата беше връчена на Севджан Моллабекир – ръководител на екипа за управление на проекта лично от Н.Пр. Мюриел Берсе -Коен.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм