Северен и БЧК в обща хуманитарна акция

Автор:
Северен и БЧК в обща хуманитарна акция

Г-жа Лариса Кътова – изпълняващ функциите на кмет на район „Северен” и заместник-кметът д-р Красимир Асенов посетиха днес пенсионерски клубове и домове на хора в тежко социално положение.

Поводът е организираната съвместна акция на БЧК и районната администрация за осигуряване на хранителни продукти от първа необходимост на лица в тежко социално положение.

Бенефициенти на хуманитарната акция са граждани от пловдивския район „Северен” – възрастни хора, хора с увреждания, самотни майки и др.

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • Влади

    Сем. Кленджарови - собственици на луксозна кооперация в района няма ли да се включат в благотворителната кауза?!? Иле те са спецове по офшорки, пране и обръщане в недвижими имоти. Пенсионерите милионери имам предвид... А и дъщерята пловдивската Мадам Лъжа не е зле да се пробва, да си изчисти окаляния политически имидж...

  • КРЕДИТ С УВЕРЕНИЕ!

    Реални примери за успех в реалния живот на бизнеса и физическите лица

    с кредитните предложения на Trecyfinance. Множество компании от цял свят, които изчерпват паричното си финансиране, се възползват от офертите за заеми за трефинфинансиране без трудности да обновят бизнеса си. Много хора са доволни и от заема! Независимо дали сте бизнес или частен, банковите кредитни оферти са много интересни тук. Опитайте се да получите незабавно удовлетворение от дискретността и безопасността.
    Опитайте тук: tj30.1969@gmail.com

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм