Радев командирова жена си с пари на данъкоплатеца

Автор:
Петък, 07 Декември 2018 08:38
Радев командирова жена си с пари на данъкоплатеца

Румен Радев води жена си Десислава Радева по екскурзии с нашите пари. Това обяви водещият Слави Трифонов в предаването си. Повод за коментара на шоумена стана участието на президента в конференцията на ООН в полския град Катовице. Трифонов обяви, че Радева е записана като заместник-водач на делегацията, което било видно в документите за участието.

"Интересно какъв експерт по екология е тя. Може би отговаря за чистотата в къщата на президента, като отваря прозореца и забърсва фините прахови частици от униформата му", коментира шоуменът.

"Не знам как е в къщата им, там може и да му е шеф, но по протокол не представлява държавата", каза още Слави Трифонов и обяви, че в българското законодателство и протокол няма позиция като първа дама и съпругата на държавния глава няма право на кабинет и бюджет, но често придружава президента на държавни разноски. "Така на практика Румен Радев води жена си на екскурзия с нашите пари", заяви Трифонов.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • *

    Вината, тази грозна пръчка да си вее косата по екскурзии и да харчи народни пари, е на Бойко Борисов! Грешната кандидатура на Мецка Цачева предизвика наказателен вот на поне 40 % от избирателите! Е, какво да се сърдим сега на Румбата и неговата плоска /и в акъла/ пръчка? Не е виновен този, който яде баницата, нали така?!

  • читател

    Селската пръчка на Търбух Радев е направила и още една издънка, тоз път с името на поетесата П. Дубарова. Селската пръчка от бургаско Деси се изцепила, че имали обща учителка по литература с Питя - Дора Янкова. Обаче, както ПИК отбеляза учителката не се е казвала Дора Янкова, - както бившата червена кметица на Смолян, сега депутатка от БСП, а Мара Янкова.
    Ама, тя чумата ходи по козите и най-вече по селските пръчки именно из бургаско... Та на бомбето Радев и селската му пръчка все партизански мелодии и имена са им в червените кратуни. Че и във ФБ ги постват. Уникално!!! Такава уникална излагация като президентшата на Търбух Радев сме нямали. Скоро ще надмине Банева и Арабаджиева по простащина.
    ПС наглото борче, което отдавна при адекватност на бомбето Радев щеше да е уволнена сигурно и то е харчело народна пара да охранява селската пръчка в Полша?!? А просто на селската пръчка трябва да и направят ваксина против тъпотия в първия овчарник в бургаско.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм