Мараджиев иска уволнение за бодигардка на президентшата

Автор:
Четвъртък, 22 Ноември 2018 20:23
Радева с личното си пехливанче Радева с личното си пехливанче

Агресивната бодигардка на президентшата Десислава Радева - Елисавета Толева, заради която пострада служител на Пътна полиция в София вчера, докато Радева си пробваше рокли по бутиците на столицата, се оказва замесена в други подобни скандали.

Областният координатор на ГЕРБ - Пловдив Област Георги Мараджиев, който е и кмет на Стамболийски, сигнализира шефа на Националната служба за охрана ген. Данчо Дяков за рецидивите на бившата боркиня, сега телохранител на т. нар. първа дама. Ето какво пише Георги Мараджиев до ген. Дяков, документът е качен и на личния профил на Мараджиев във Фейсбук.

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО НАЧАЛНИКА НА НСО ГЕНЕРАЛ-МАЙОР ДАНЧО ДЯКОВ:
Господин Генерал,
Снощи по новините на Нова телевизия беше излъчен материал, в който ясно се виждаше как Ваша служителка с агресивно поведение взе инициативата, а служителят на КАТ, с който тя се разправяше, стоеше и не вярваше какво се случва. Изключително съм благодарен на Богдан Асенов за достойното поведение и за това, че без страх застана пред камерите и зае достойна гражданска позиция. Всички видяхме охранителката – доста буйна, с агресивно поведение, с крясъци към пътния полицай. Господин Генерал, още на 3 август 2018 година аз лично подадох сигнал до Вас за подобно поведение на Ваш служител – Елисавета Толева. Ако не се лъжа, това е същата охранителка, заснета и на клипа. Тя е охрана на г-жа Радева. Тогава Вашият заместник Емил Тонев изпрати в Стамболийски екип от четирима души, които да направят разследване на агресивното поведение на Вашия служител. Тогава бях достатъчно ясен, че не търся известност и медийни изяви. Аз съм достатъчно известен с това, което съм постигнал досега. Възмутен бях, че обект на заплахи от страна на Вашия служител Елисавета Толева бяха хора, които през целия си съзнателен живот са се стремили да постигнат мечтите си тук в България, а не да емигрират и да сбъднат американската си мечта на някое друго място по света. Отговорът, който получих от Вас след проверката, беше че НСО ще предприеме необходимите действия по случая, нищо повече. Преглътнах всичко това, а отговорът изхвърлих в кошчето за боклук. Господин Генерал, при този случай се надявам отговорът да не бъде същият! Ако още тогава този служител бе уволнен, нямаше да има втори, а дано не и трети подобен случай. Аз така и не разбрах, дали г-жа Радева знае какви хора има до себе си. Знае ли господин Президентът и спокоен ли е за здравето на своята съпруга след тези случаи на агресия. Мълчах досега, защото уважавам много президентската институция, мълчах, защото смятах този сигнал да не достига до медиите, за да не злепоставя НСО и Президентството. Аз мислех, че тази служителка вече е далеч от президентското семейство, но явно мерки не са взети, явно нещо по-страшно трябва да се случи, за да спрем агресията. Господин Генерал, последното изречение от моя сигнал от 3-ти август е: Смятам, че има върху какво да се работи по този мой сигнал. Последното ми изречение днес е: Вече няма какво да се работи по тези сигнали. Просто има една думичка – уволнение. Тогава, когато 18 години си в системата на НСО и си се самозабравил, време е да се върнеш в 1-ви клас, да започнеш отначало и да разбереш, че животът навън е друг. Тук, където сме ние, има правила и закони и не се правим на екшън герои, защото законът е един за всички. Предварително Ви благодаря, защото съм убеден, че този път няма да оставите случая без разрешение.
С уважение: Георги Мараджиев
КЪМ ВСИЧКИТЕ МИ ПРИЯТЕЛИ ВЪВ ФЕЙСБУК:
Скъпи приятели,
написах всичко това, защото моето семейство и моят дом са моята крепост, и когато някой с агресия се опитва да урони достойнството и престижа ни и да нахлуе в личното ни пространство, моето семейство сме готови да отговорим подобаващо на агресора. Баща ми ми е подарил едни цървули, а неговият завет към мен е бил да не забравям откъде съм тръгнал. Аз подарих стари мои обувки на моя син, за да му напомнят той откъде е тръгнал, да влезе в тях и да продължи това, което аз съм постигнал. Това е моето семейство и не ми пука кой как ще го приеме! Аз искам справедливост, а не някои да си мислят, че живеят в мутренските години с „бухалката“. А сега картата за легитимация може всичко. На полицая искам да кажа следното: Знам как се държаха с моето семейство, знам как ще се държат с Вас и с Вашите колеги. Ако Ви уволнят, заповядайте в Стамболийски, лично ще Ви осигуря добре платена работа и жилище! Бъдете искрено достоен за уважение мъж! Вашето семейство и Вашите деца ще се гордеят с Вас, а и ние всички, които оставаме непримирими към несправедливостта!

ЗА АРОГАНТНИЯ СЛУЧАЙ В СОФИЯ ОТ ВЧЕРА - В ОЩЕ ПО ТЕМАТА!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (8)

 • читател

  Бомбето Радев този път падна от лоста и то на глава.http://www.glasove.com/images/news-main-images/77625.jpeg Дори Мадам Лъжа няма да може да го изкара от тоталната каша, в която пишман организаторът на пучове - в оставка шофьор на самолет Радев се забърка...
  Много интересно, уличните песове, искащи смяна на системата, всъщност това ли искат - самозабравил се шофьор на самолет и още по-наглата му г-жа Деси, да раздават правосъдие по улиците с бодигардовете си.

 • Катето Кост.

  Баев, вече си назначен за бодигард на герберастията!

 • Наблюдател

  Какво иска Мараджиев никой не го интересува. Не е фактор. Палето си лае, кортежът си върви.

 • читател

  отговори на: Наблюдател

  Кортежът на бомбето Радев и ген. Деси върви към Бузлуджа... Т.е. към нищото, и дори да го следват протестиращите улични песове нищо няма да се случи... Поне протестиращите улични песове да се оглеждат като пресичат, че току виж шофьорът на самолет Радев може да се движи с шофьора на кортежа си и да сгази лаещо протестиращо улично куче...

 • улично куче

  отговори на: читател

  Ти си измъдак български!

 • ЦЕЦА

  Мараджиев, може да иска уволнението само на секретарката си, или на любовницата си, за която говори цялата Община.

 • Григорова

  Мараджиев се е приел много насериозно. В качеството си на какъв се опитва да кадрува в НСО? Не е в час, да вземе да си види кадровите решения в община Брезово, хайде моля ви се, оля се......

 • читател

  Ген. Деси - селската пръчка в основата на уволнението на шефа на охраната на шофьора на самолет Радев. Защитавала тъпата си и нагла охранителка.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм