Нинова атакува Борисов с обвинения в лъжа

Автор:
Петък, 21 Септември 2018 13:42
Нинова атакува Борисов с обвинения в лъжа

Втори ден министър-председателят Бойко Борисов лъже, че евродепутатите на БСП са гласували срещу Унгария. Това каза пред журналисти в парламента лидерът на БСП Корнелия Нинова, предаде "Фокус". „Ние имаме четирима евродепутати, от които само един - Сергей Станишев е гласувал „за“ санкции срещу Унгария“, заяви тя. „Премиерът да се въздържа от подобни лъжи, да си погледне неговата група и да не се занимава с нас“, призова Нинова. „Ева Майдел като негов депутат се е въздържала“, посочи тя.

„В този случай най-важното е как България ще представи позицията си в Съвета. Там може да се налага вето и да се спре този процес. Думата има единствено министър-председателят Бойко Борисов“, обяви Корнелия Нинова. „От неговите досегашни изявления разбираме, че едно говори в България, а друго там“, коментира тя. „Очевидно, за да избяга от конфуза, в който сам се вкарва, и от двойната външна политика, която прави - лъже за БСП. Не се притеснявам да кажа тази дума директно“, заяви лидерът на левицата.

„Вчера го направи, замълчах. Днес отново го повтаря“, обяви Нинова и призова за придържане към истината. В отговор на въпрос вижда ли проблеми с демокрацията в Унгария и какви мерки трябва да се вземат Корнелия Нинова посочи: „Във всички държави, в които има проблеми с демокрацията трябва да се вземат мерки. Според мен мярката не е отнемане на глас, защото това води до разделение и разпад на Европа, а не до обединена и силна“.

 

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Мадам Лъжа забрави да каже, че от останалите трима - двама партизани са имали разстройство или запек и са били из тоалетните на парламента, докато е траело гласуването... Но за дементните партизани подобни плоски лъжи минават...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм