Цветанов: БСП няма полезен ход, само очерня /видео/

Автор:
Вторник, 03 Октомври 2017 07:06
Цветанов: БСП няма полезен ход, само очерня /видео/

Кметът Добри Беливанов се скри от избирателите си въпреки обещанието да дойде

ГЕРБ не пуска Делян Добрев да излезе от политиката; Румен Овчаров с обвинение за над 8 млн. за Бобов дол

Румен Радев наруши Конституцията и обиди българския парламент като обяви война на ГЕРБ

Нашите опоненти от БСП нямат полезен ход, те могат само да очернят и да удрят силните в ГЕРБ. Делян Добрев е от най-успешните министри на енергетиката, няма законова промяна в този сектор, която да е без негово основно участие.

Това каза в Хасково пред над 700 членове и симпатизанти на ГЕРБ Цветан Цветанов и обяви категоричната подкрепа на партията за депутата и областен председател в Хасково Делян Добрев, който тази неделя обяви по бТВ, че се оттегля от политиката заради мръсната игра на Елена Йончева и кмета на Хасково Добри Беливанов.

Беливанов е единственото нещо, от което се срамуваме, каза Цветан Цветанов на хасковските симпатизанти на ГЕРБ. Той прибави, че номинираният и спечелил изборите като кандидат на ГЕРБ бивш пенсионер Беливанов е подвластен на други сили.

Цветанов припомни, че Делян Добрев е единственият министър отказал втори мандат през 2014 година и то с мотива, че има ангажимент към Хасково като депутат от региона и към предстоящия през 2015-та местен вот, на който ГЕРБ трябваше да измъкне града от дългогодишното управление на кмета Георги Иванов.

Самият Добрев призна, че Беливанов е негов избор и той дълбоко съжалява, че е ощетил партията с номинирането на пенсионера за кмет, но по думите му - няма ненаказано добро.

Сега Беливанов е в дъното на личните нападки срещу Добрев, подети от БСП и депутатката от Хасково и бивша приятелка на лидера на ПЕС Сергей Станишев - Елена Йончева.

Делян Добрев е един от многото българи, завършили вчужбина и един от малкото, върнали се в родината си, за да може родината да се променя към по-добро и да бъдем част от Европейския съюз. Делян Добрев защити програмата за саниране на фамилните жилища. Тя за съжаление не успя да се реализира в Хасково, защото местната власт в Хасково не можеше да я реализира.

2015-та ние направихме голям пробив и дадохме възможност на жителите на Хасково да добият една силна енергия със спечелването на местните избори. И тук благодаря на всички вас! Вие сте невероятният силен тим, който ще продължи напред и заедно с Делян Добрев, каза Цветанов под аплаузите на пълната зала.

Делян Добрев никога няма да предаде каузата ГЕРБ, той няма от какво да се срамува и притеснява.

Но тук на тази среща смятам, че беше редно да дойде и кмета на Хасково, както са дошли всички кметове от областта. Защото няма по-силно в политиката от това да застанеш пред своите работодатели, а те са неговите избиратели.

Беливанов каза, че ако бъде поканен, ще дойде на срещата. И той беше поканен, но не дойде. Може би е някаде тук в залата, ако е тук, нека вдигне ръка.

НЯМА ГО! НЯМА ГО! - викнаха от залата.

Вие си направете извода кой е моралният! - отговори Цветанов.

Делян Добрев вчера направи своя морален избор - каза, че ще си подаде оставката. Но това, което аз ще направя след тази среща, защото подкрепата, която Добрев получи само за часове, показа ясно какъв е мотивът на БСП и на тази депутатка, която се прави на морален политик, продължи Цветанов, визирайки Елена Йончева.

Самода кажа че днес един от най-големите доайени на БСП има прецизирано обвинение за над 8 млн. лева за Бобов дол - Румен Овчаров се казва той! - каза Цветанов.

Не чух никъде коментари от народния представител от Хасковския избирателен район, която показва схеми, дали ще покаже и тази схема, продължи Цветанов атаката си срещу Йончева. Така ли се прави журналистика, така ли се прави политика? - попита риторично той.

Те не искат да се говори за политики, не искат да говорят, че в проектобюджета на страната ще има повече пари и за хората в слабо положение, и за полицаи, и за военни, и за учители. И днес, когато президентът на България застава пред Софийския университет и да каже, че ще води война с ГЕРБ - само да кажа, че по конституция президентът е обединител, и дори конституционното му правомощие да обяви война минава следрешение на българския парламент. Той обиди българския парламент и противопоставяза пореден път институциите! Това нормално ли е за един държавен глава! - каза Цветан Цветанов.

Нормално ли е президентът да излиза и да казва, че Борисов е виновен за това, което се случва? Аз не знам как ще проведе Консултативния съвет самослед няколко дни за антикорупционното законодателство, като обявява война! Не смятам, че военните действия и военната терминология са добро за страната, каза Цветанов.

Когато един военен не иска протегната ръка, смятам, че това по никакъв начин не бива да бъде възприемано и да му се отвръща по същия начин. Ние се отнасяме с уважение към президентската институция, нека хората преценяват, заключи Цветанов.

Въпреки защитата от ГЕРБ обаче Делян Добрев потвърди тази сутрин решението си да излезе от политиката.

Вижте видео от цялата среща в Хасково ТУК!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • Чшае шукарие

    Без мангалските гласове ТИЯ, за за никъде! Включително и в Пловдив!

  • читател

    Партизаните винаги имат поне два полезни изхода: към Бузлуджа и към Копривките... Там да си ходят и там да стоят без да се връщат и да пречат постоянно на модерното развитие на България. А относно бомбето Грипен Радев - ДА! Той няма полезен ход освен да дрънка и прави перманентни глупости...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм