Мъж блудства с дете, плаши жена, троши врата

Автор:
Понеделник, 14 Август 2017 18:02
Мъж блудства с дете, плаши жена, троши врата

Районна прокуратура - Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо 29-годишния Благовест Молев за блудство с малолетен, закана за убийство и чупене на чуждо имущество.

На 13 юли 2016 г. в във вход на жилищен блок в Пловдив обвиняемият е извършил блудствени действия с малолетно момче, за което бил подаден сигнал в Първо РУ на МВР-Пловдив.

Той е предаден на съд и за това, че на 18 септември 2016 г. в Пловдив, в жилищния блок, където живеел, изритал няколко пъти вратата на апартамента на негова съседка, счупил звънеца и отправил следните заплашителни изрази към жената: „Ей, този път ще те убия, ще те размажа", „Сега влизам, никой няма да може да те спаси" и др.

За случая бил подаден сигнал в Първо РУ на МВР-Пловдив.

На място пристигнали полицейски служители, които констатирали счупения звънец и заварили жената, която живеела в апартамента, силно разстроена от действията на обвиняемия.

Те позвънили на вратата на Благовест, като той излязъл от жилището си, облечен с булчинска рокля. Молев е известен като травестит. Той бил отведен в районното управление за изясняване на случая.

Благовест Молев е предаден на съд и за това, че на 21 октомври 2016 г. в същия жилищен блок повредил вратата на апартамента на същата съседка, като отправял силни удари с крак и засегнал целостта на лайсната и секретната брава.

Двама от съседите в блока излезли да видят каква била причината за нарушеното спокойствие във входа, направили забележка на обвиняемия и отишли до апартамента, за да установят какво се е случило.

Те видели, че съседката им била силно разтревожена и треперела от страх, след което подали сигнал в полицията.

По досъдебното производство са били извършени няколко експертизи, разпитани свидетели и др.
Обвиняемият Благовест Молев е с взета от съда мярка за неотклонение „задържане под стража".

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм