Лявото крило на БСП: Ревизия на досието на Гергов!

Автор:
Четвъртък, 27 Юли 2017 15:53
Лявото крило на БСП: Ревизия на досието на Гергов!

Дискусионен клуб Лява автентичност – лявото крило и част от организацията на БСП Пловдив, иска пълно разследване на партийното досие на Георги Гергов.

Социалистите излизат със специална позиция, в която настояват ръководството на БСП да се самосезира и оцени цялостната дейност на областния лидер на БСП като член на Националния съвет на БСП и върху него „да се приложат съответните мерки за партийно въздействие“.

Поводът – интервюто по бТВ, в което председателят на БСП Пловдив област откровено призна, че е бил за управление на коалиция ГЕРБ-БСП.

Категорично настояваме Националният съвет на БСП да изясни дали цитираните в интервюто партийни дейци подкрепят тезите на Георги Гергов. Изпращаме искане ОПКК и ГКК да се самосезират, оценят цялостната дейността председателя на Областния съвет на БСП-Пловдив и приложат съответните мерки за партийното въздействие, призовават от лявото крило на БСП Пловдив.

С поведението си в обществото председателят на Областния съвет на БСП-Пловдив нееднократно е давал доказателства за своята близост със среди и личности, изповядващи ценности, противоположни на идейната и морална платформа на БСП. С изказването си във въпросното интервю, той окончателно демаскира своята склонност за безпринципна колаборация с ГЕРБ и лична лоялност към Бойко Борисов, се казва в декларацията.

Според червените серията прояви срещу лидера на партията Корнелия Нинова са пряко доказателство за няколкогодишния стремеж на мажоритарния собственик на Панаира да овладее националното ръководство и да превърне БСП - партия със 126-годишна история, в безидейна патерица на ГЕРБ  и средство за осъществяване на лични властови и икономически интереси, категорични са членовете на Лява автентичност.

От лявото крило на БСП припомнят, че многократно са алармирали за кризисното състояние на БСП-Пловдив, което до голяма степен се дължи на личното участие на сегашния председател на Областния съвет на БСП.

Затова най-красноречиво говорят резултатите  от изборните резултати за местна власт през 2011 и 2015 г., категорични са социалистите.

Крайно време е Георги Гергов да даде отговор срещу кого води битки и каква война води, заключават от Лява автентичност.

В Лява автентичност членуваше последния председател на Окръжния комитет на БКП Пантелей Пачов, който преди дни се самоуби с личния си пистолет, след като бе диагностициран с рак.

Национален председател на Лява автентичност е Янаки Стоилов, а на клуба в Пловдив - Костадин Арнаудов.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • читател

    Партизаните сериозно погнаха др. Гергов и ще му видят окончателно сметката, най-вероятно с изключване от Столетницата... Крайно време беше...

  • Бройлер

    Ляво крило, дясно крило? По средата КЛОАКА!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм