Тома Томов донасял срещу учителя си по английски

Автор:
Сряда, 22 Февруари 2017 14:08
Тома Томов донасял срещу учителя си по английски

Георги Харизанов, съосновател на Институт за дясна политика, закова стария журналист и ново лице в листата на БСП Тома Томов като агент Тодоров, донасял дори срещу учителя си по английски език Любен Пулев.

Припомняме, че по бТВ Томов заяви преди дни, че не бил доносник и таен агент, а ползвал Държавна сигурност само да отчита задграничните си пътувания. После пък обяви жертвите в комунистическите лагери в България за криминални престъпници.

Оказа се, че бащата на Тома Томов е бил началник на лагера в Белене, а според сина му - дори бил разжалван на този пост от по-голям шеф в ДС.

Георги Харизанов качи документите от архива на бившата ДС /Вижте ги по-долу/ на фейсстраницата си със следния коментар:

Г-н Тома Томов – бивш журналист и настоящ водач на листа на БСП в Благоевград, Вие сте лъжец.
С оглед на това от коя партия се кандидатирате и коя е лидерката Ви, това е в голяма степен нормално и закономерно.

В потвърждение на написаното от мен, което противоречи на казаното от Вас тази неделя в bTV, прилагам Ваш /на агент Тодоров – псевдонима Ви/ донос за учителя Ви по английски Любен Пулев.

С това потвърждавам че Вие излъгахте в национален ефир, казвайки че сте сътрудничил на ДС само описвайки срещите и контактите си при пътуванията си зад граница.

Та нека кажем още веднъж – Вие сте лъжец.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • читател

  ТТ, защо ти трябваше на стари години за резил да ставаш? Баба Цола Нинова продължава с абсурдните номинации на БСП ала баба Цецка... А добре знаем до какво води това...

 • Иво

  Е, и?! Не виждам нищо доносническо в тези общи приказки! По скоро, може би някой се дразни от изреченото от Томов, че болшинството от лежалите в лагерите са били криминални престъпници, което е самата истина! В последствие всички те удобно се писаха дисиденти и жертви на комунистическия режим. А некадърните журналистчета са толкова далече от нивото и професионализма на Тома Томов, че само могат да плюят! Ама не се усещат, че го правят срещу вятъра!

 • читател

  отговори на: Иво

  Тома Томов е не само лъжец, но и дърт лъжец: излъга два пъти - за баща си /там разбира се не носи никаква отговорност, но защо му трябваше да лъже/ и за собственото си сътрудничество с ДС.

 • чукча

  Читанка,защо занемарихте професора Иво Христов?Айде!

 • читател

  отговори на: чукча

  Спокойно, чукча... Тепърва ще излизат бомби около скандалния професор водач на листата на БСП, а иначе той си замълча като бит "дизайнер" за антисемитските си простотии.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм