ГЕРБ: БСП нагло лъже за миграцията в ЕС

Автор:
Сряда, 02 Ноември 2016 13:17
ГЕРБ: БСП нагло лъже за миграцията в ЕС

Не за първи път БСП лъже и поема ангажимент, който няма да изпълни. Така депутатът от ГЕРБ и член на Комисията по външна политика Георг Гергиев коментира факта, че до този момент БСП все още не е изслушало евродепутатите си, въпреки обещанието на Корнелия Нинова.

Изслушването трябваше да стане във вторник на заседанието на Изпълнителното бюро, но такова изобщо не се състоя.

Вместо това лидерът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев написа в профила си във Фейсбук, че изобщо не съжалява за подкрепата на ПЕС за насърчаване на миграцията в ЕС. Статуса на най-дългогодишния лидер на БСП и шеф на ПЕС бе изтълкуван като задочен отказ на Корнелия Нинова българските евродепутати от ПЕС/БСП да бъдат изслушвани на Позитано 20.

 

Не за първи път БСП лъже и поема ангажимент, който няма да изпълни, коментира лидерът на МГЕРБ и депутат Георг Георгиев пред телевизия Европа. След дима, че се разграничава от гласовете на евродепутатите от БСП. Надявам се да достигне до хората истината. Това, което прави тандемът Радев - Йотова е грозна манипулация. Тази резолюция показва, не само несъстоятелността й, тази резолюция поощрява миграцията от всякакъв характер.

Според Георг Георгиев ръководството на БСП няма вътрешнопартиен капацитет да порицае евродепутатите си, особено Сергей Станишев.

Не може във вътрешнопартийната политика БСП да твърди, че е за ограничаване на миграцията, а в Брюксел евродепутатите да подкрепят точно обратното, коментира още депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    За да няма Орешарски две - оз шофьора на самолет под червен чехъл Радев, на изборите за ГЕРБ с №17!!! https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/14711054_1042065062576998_5910276949769977270_o.jpg

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм