Дъбов замразил червените в Монтана

Автор:
Неделя, 19 Януари 2014 15:20
Дъбов чете писмото на монтанци Дъбов чете писмото на монтанци

Всички шефове на БСП в Монтана - от областния председател на партията до общински и районни началници, не са допуснати на провеждащия се в момента Национален съвет на столетницата в панаира в Пловдив.

Безпрецедентното слагане във вризера на червените в Монтана става с устно разпореждане на зам.-председателя на НС на БСП Димитър Дъбов.

Дъбов отрязал председателя на Областния и Общински съвет на БСП–Монтана – д-р Емил Константинов от форума, защото бил към АБВ.

Това съобщиха от пресцентъра на Общински съвет на БСП-Монтана в изпратена до медиите декларация.

В знак на подкрепа за председателя си, шефовете на Общинските съвети на БСП в област Монтана също не участват в Националното съвещание за набиване на канчета на инакомислещи.

В декларацията Общински съвет на БСП–Монтана припомнят на Димитър Дъбов, че председателят на общинския съвет на БСП, се избира от делегатите на Общинската конференция, а председателят на Областния съвет на заседание на Областния съвет на БСП, а не от ръководството на партията или нейния апарат.

Смятаме, че това решение на ръководството на БСП за пореден път показва кой води политика на разцепление и ликвидиране на цели структури, пише в декларацията, цитирана от агенция Фокус.

Изразяваме тревогата си от подобни решения и действия в хода на предизборната кампания, които ще доведат до разцепление в партийните структури и то не само в област Монтана, заявяват от БСП.

Нека оценяваме достойнствата и работата на членовете на БСП, а не тяхната "преданост".

Времето изисква от нас нови нагласи, нов начин на мислене, нова политическа и гражданска култура, а не само „вярност към Него".

Не можем да искаме доверието на хората, за да направим живота им по-добър, ако не покажем, че партията и особено нейното й ръководство е демократично и приема и други мнения, смятат от общинския съвет на БСП-Монтана.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

 • zahar

  та нима в пловдив нене същото
  подобни на неудачника председател на организацията на бсп тракия
  са около гергов и съсипват градската организация

 • Кой?

  Кой е тоя Дъбов, че да си позволява такива действия? Къде е тук вътрешнопартийната демокрация, уставна дисциплина, ревизионна комисия? Тая шайка е решила да довърши БСП, съвсем се объркаха...

 • родни

  кой, кой е този дъбов или буков вън дъртите комуняги от бсп ако се забрани гласуването след 70г. или 75г.защото си дал каквото си дал и не можеш да определяш съдбата на младите хора , можеш само да си гледаш старините

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм