Борисов към Тотев: Не пипай Кюмюрджиев!

Автор:
Понеделник, 09 Януари 2012 18:52
Борисов към Тотев: Не пипай Кюмюрджиев!

Бойко Борисов накара Иван Тотев да пие кафе с Йордан Кюмюрджиев с поръчението - Не пипай този човек!

Това станало, след като премиерът и лидер на ГЕРБ разбира съвсем случайно за готвеното обезглавяване на учредителя на структурата в Пловдив.

Вестта за предложението Кюмюрджиев да бъде изключен от ГЕРБ Борисов научава от партийни активисти по време на изнесеното заседание на кабинета в Областна управа на 14 декември.

Предложението за изключването на Кюмюрджиев е направено лично от районния ръководител на структурата на ГЕРБ в Северен и депутат от Пловдив Стефан Дедев.

То е гласувано на заседание на районната организация на 1-ви ноември, часове след като градският лидер на ГЕРБ Иван Тотев спечели изборите за кмет.

Борисов обаче не знаел за предложението, внесено за окончателно одобрение в Изпълнителната комисия.

След като разбира, премиерът побеснява.

Той се разпорежда на кмета Тотев незабавно да покани Кюмюрджиев на кафе.

Какво искате от този човек! – казал Борисов на Тотев. - И постановява и косъм да не падне от главата на бившия лидер на ГЕРБ.

Следва горчиво кафе в кабинета на Иван Тотев в общината, разказаха бдителни служители на Стефан Стамблов 1, безкрайно изненадани от рандевуто точно преди Нова година.

По поръчение на Тотев кметът на Източен Петър Петров кани учредителя на ГЕРБ Пловдив на обяд, на който засвидетелства голямо уважение към него, разказаха гербери.

Кюмюрджиев отказа какъвто и да е коментар по темата с мотива, че е далеч от партийния живот в ГЕРБ.

Иван Тотев не си вдига джиесема, въпреки настойчивите ни позвънявания да разясни случая, информацията за който бе потвърдена от участници в партийния форум в Хисар и от източници от най-високо ниво в управляващата партия.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (11)

Покажи предишните коментари
 • Сигурно кафето е турско, а Тотю е бил в поза диван чапраз. Впрочем може и друга поза да са му казали да заеме;D;D;D

 • хаха

  Ако не беше трагично,щеше да е смешно.Добре,че разказахте тази история,за да заспя спокойно,гоооолям проблем ми беше!!!!!

 • severnata kula

  и какво Кимюра пак излежна победител независемо че бе изключен от партията и защо заради Тотев,който искаше да го отстрани но лиже задника на бате Бойко и сега трява да лиже задника и на Кимюра,че нещо се объркало и няма нищо във тази работа във Северен и Петър Петров е същият-вчера го плюе а днес лижиииииииииииииии.:D;D8):P:-*

 • ===

  когато някой работи против партията сам трябва да напусне

 • Един

  Интересна информация!Кюмюрджиев направи Тотев и компания "вождове", а те за благодарност ,му изяждат главата.Сега, след като пише, че Бойко "побеснял" от новината(и правилно),той да потърси отговорност от изключително насраният Дедев (и не само него) и го прати там, където му е мястото.
  Всъщност, сега се вижда безпомощността на цялата компания, по отношение на кадрите и на управлението на града! Безпринципното коалиране, ще им изиграе същата "шега", като на Кюмюрджиев, но с тази разлика,че той беше честен, но наивен, а те са алчни и безскрупулни интриганти !
  А някои от горните изявления са на хора, които Тотев издигна на принципа - лоялност, лоялност, лоялност, и никакъв професионализъм!

 • ТОТЕВ

  ГЕРБ в Пловдив има сериозен кадрови проблем. Анализирайте качеството на кадрите, които реализарат в държавната и общинска администрация. Те дефакто държат цялата власт и изчистиха всички кадри наследени от последните години. Проблема им е,че на тяхно място не могат да намерят подготвени и кадърни хора. В тази ситуация да търсиш врага в собствените редици е самоубийство. Бойко разбира проблема и им вкарва малко в "болшевишките" глави, но той не е слънце да огрее навсякъде.

 • loko

  a kade e ina filipova

 • haho hahov

  Абе бате Бойко, що сега си побеснял? Къде беше когато тая банда зализани момченца се изгаври с цялата ти идея за партия под тепетата? Имаше един свестен и ненужно честен човек за партиен лидер. Визирам Кюмюра. Толкова честен, че даже не пожела да повярва че Иванчо, неговата мила рожбичка ще му ритне столчето в компанията на полицая и доносник Дедев. А сега побеснявай Бойко. Побеснявай, ама с едната рка шамари раздаваш а с другата парички от Дянков. Да може маминия Ванко да се налапка хубавичко на наш гръб.

 • ...

  Бойко, защо не си принципен и като махаш агентите и доносниците на бившата ДС, продължаваш да държиш депутата Дедев. От този човек е пропищял целия град. Няма ресор и позиция където да не се е набъркал.

 • dedi

  dedev e vreden za gerb:'(

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм