Здрав мъж на 33 умря от COVID. #Уволни Дани!

Автор:
Четвъртък, 19 Ноември 2020 14:30
#УВОЛНЕТЕ КАНАЗИРЕВА! #УВОЛНЕТЕ КАНАЗИРЕВА!

Поредни 13 жертви на коронавируса регистрира Областният кризисен щаб на Дани Каназирева!

Сред тях е 33-годишен мъж без заболявания!

Жертвите са 3 жени на възраст 63, 65 и 77 години и 10 мъже.

Заболелите за денонощие отново гонят цифрата 500!

464 жители на Пловдив и областта са диагностицирани с инфекцията през последните 24 часа. Това е само два пъти по-малко от двумилионна София - ВИЖТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА.

Plovdiv-online от два месеца насам предупреждава, че хаосът, който областната управителка Дани Каназирева създава в здравната система на Пловдив ще доведе до трагични последици.

Двама мъже умряха на 16 ноември при дислокация от една клиника в друга на УМБАЛ Свети Георги. В продължение на 40 минути те са оставени безпомощни на стълбите пред клиниката.

Клипът разтърси социалните мрежи, а от най-голямата болница в Южна България обясниха трагедията с лоша логистика, напускащ персонал и липса на легла.

Точно до това доведе хаосът Каназирева - с безкрайните съобщения за нови легла, нови отделения и нова специализирана болница, за която няма нито лекари, нито сестри, нито санитари, нито доброволци.

Още по-лошото е, че вместо да остави мениджърите на големите болници в Пловдив да вземат адекватни решения в рамките на компетентностите и отговорностите им, тя ги вика през ден на тъпи съвещания, от които ползата се вижта - МРЕМ КАТО МУХИ, НЯКОИ БЕЗ ИЗОБЩО ДА СТИГНАТ ДО БОЛНИЧНО ЛЕГЛО!

Решението е едно:

УВОЛНЕТЕ КАНАЗИРЕВА!

НЕЗАБАВНО!

Не може някаква докторка по конституционно право, което никога не е упражнявала, да се упражнява върху здравето и живота на пловдивчани и 300-та хиляди жители на областта!

Не може никога не печелила избори за кмет на Пловдив при три поредни явявания пред пловдивчани, със скромната подкрепа от 12 хиляди гласа, да казва, че ще връща учениците от понеделник в училищата!

Не може да се създава хаос и напрежение с всекидневни глупави бръщолевения от името на някакви два Областни щаба, оглавени от непрактикуващ доктор по конституционно право, чийто резултат е -. СМЪРТ!

Не може да не се представят протоколи от заседанията на тези щабове, подписани от самите членове!

Не може да кажеш в един ден, че искаш 40 бона за МБАЛ Свети Мина, за да станела COVID болница, а след 4 дни да пращаш дясната си ръка в Общинския съвет, който от микрофон да поиска 163 бона!

Без лекари, без сестри, без санитари, без логисти!

Прочие, ако нещо трябва да върши Областна управа в тази война - то е именно логистиката!

Каназирева обаче обича хаоса! Или хаосът я обича! Все едно!

Стига хаос! Стига напрежение! Време е за ред и работа!

#УВОЛНИ ДАНИ!

НЕЗАБАВНО!

Иначе Пловдив ще се стопи до пролет!

С действията си тя буквално удуши инициативата на здравните мениджъри.

Кои са най-ефективно лекуващите в момента болници в Пловдив?

Частните!

Защо?

Защото не ходят на тъпите съвещания на Дани! И действат според професионалните правила и възможности на здравниците си.

Пазят си екипите. Не разкарват пациенти от едно отделение в друго.

Не й играят по свирката. Не зависят от някаква областна, сложена неизвестно защо!

Каназирева в бруталната си самозабрава стигна дотам да парализира каквито и да било действия на т.нар. Общински кризисни щабове.

Още в началото на извънредното положение безскрупулната дама удари по кметовете на Сопот и Кричим, които си били позволили да въвеждат по-строги мерки от одобрените от нея.

Пловдивският кризисен щаб изобщо изчезна! Превърна се в придатък-слушател на решенията на Каназирева.

Тя носи цялата, стопроцентова отговорност за случващото се днес!

Какво правеше Каназирева цяло лято? Къде бяха великите планове за предислокация, кадрово обезпечаване, медицинска апаратура?

Какво успя да донесе от държавата, чийто наместник е на територията на Пловдивска област, Дани Каназирева?

Една голяма нула!

Нищо!

Нито пари, нито техника, за кадри да не говорим!

#УВОЛНЕТЕ КАНАЗИРЕВА, ЗА ДА НЕ ЗАГИНЕ ГРАДЪТ!

Ето ви статистиката за днес:

Към 19.11.2020 г. на територията на Пловдивска област има 464 новодиагностицирани случаи на COVID-19.

Общият брой на пациентите с COVID-19, жители на Пловдивска област, е 10 080.

От тях в общините:

Пловдив – 6 447, Карло-во – 403, Кричим – 70, Хисаря – 109, Родопи – 461, Стамболийски – 176, Калояново – 99, Перущица – 79, Раковски – 357, Марица - 394, Асеновград – 792, Брезово – 59, Куклен – 124, Садово – 141, Първомай – 102, Съединение – 125, Сопот – 90, Лъки – 52.

Под карантина са 5 241 лица. На домашно лечение са 4 068лица.

Оздравелите до момента в областта са 5 189, като за последното денонощие са 189, като от тях има 2 медицински сестри и 1 санитар.

По информация на Спешна помощ за изминалите 24 часа общо са изпълнени 259 случая, от тях 71 свързани с Ковид-19.

Хоспитализации - 8 в областта и 21 за Пловдив, оставени на домашно лечение 42.

Свободните легла според Областната информационна система към 13 часа са 114.

Сред новите случаи има 7 диагностицирани медицински лица от болничната помощ - 2 мед. сестри, 4 санитари и 1 лаборант.

По информация на здравните власти за изминалите 24 часа е установен Ковид -19 в две детски заведения в Пловдив.

Заболели са двама учители.

Те са от ДГ „Дъга “ - 2Б група и ДГ „Здравец“ 2Б група. И при двата случая е наложена е карантина на контактните деца и персонала.

В училищата са установени положителни в СУ „Черноризец Храбър“ Пловдив - заболял учител на 3А клас, карантина на контактните, СУ „П.К.Яворов“ Пловдив - заболял начален учител на 1А клас, , карантина на контактните деца и персонал, ОУ с. Кърнаре, община Карлово - заболял учител, преподаващ на 5-7 клас, последно посещение в детското заведение - 11.11.2020, карантина не се налага и в СУ „Константин Кирил Философ“ Пловдив - заболял като контактен ученик от 1Е клас.

Извършват се епидемиологични проучвания и се вземат съответните противоепидемични мерки според конкретния случай.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (22)

Покажи предишните коментари
 • НАП

  отговори на: plovdiv-online

  По-неадекватен областен управител от Каназирева не съм виждал. Дали да не обобщя информацията под статиите за луксозните имоти на майката на Дани Кленджарова-Каназирева и десетките кухи фирми на и около Каназирева и да не входирам сигнал за проверка към гл. прокурор, Цацаров и в Националния Съвет за Антикорупционни Политики.

 • Дедо Пинто

  Антоне, щом си уверен че Здравка трябва да си ходи никой не я иска, задай въпрос на оня дето я назначи на този пост за областен управител, защото той е виновника за това недоразумение.
  И една молба от мен, лично към тебе: Моляте, когато пишеш статии да не използваш тези е разбираеми чуждици. Уважавай БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК И ПРАВОПИС! Бъди истински българин и уважавай произходът и родината си.

 • plovdiv-online

  отговори на: Дедо Пинто

  Дедо Пинто, уважаваме езика ни, но следва и ти да го уважаваш:) Коя е Здравка - ние не знаем.

 • Атанас Бояджиев

  Моля, отворете линка и попълнете петицията.
  Нищо повече. С вашия подпис давате гласа си за да решим един "логистичен проблем" и уволним #Каназирева, защото хората умират по стълбите на болниците. Вчера бяха те, утре ще съм аз и така.

  Подпис срещу живот!

  https://www.peticiq.com/dani-kanazireva-ostavka

 • Лаура

  отговори на: Атанас Бояджиев

  Фирмените участия като ЕДНОЛИЧЕН собственик и управител на дружества са 6:
  Карловска ЕООД, Теодор 2005 ЕООД, Кавала 2005 ЕООД, Терикс – 14 ЕООД, ЮРУПИЪН ЕНД БЪЛГЕРИЪН КЪМПЪНИ ЕООД, Тери 2005 ЕООД.
  Прехвърлянията са така оплетени, че днес ще анализираме само три от фирмите – те са прости защото нямат никаква икономическа дейност, но затова пък са с огромен капитал – под формата на луксозни недвижими имоти – т.е. всички имоти /без един малък апартамент 55м2 – прехвърлен на студент в ПУ през 2013г./ в известната луксозна кооперация с 8 метров басейн, обитавана от областната управителка Дани Каназирева, по родили Кленджарова.
  Преди да стъпи на корпоративния фронт сестра Кленджарова има операции с недвижими имоти, но като частно лице, но за това друг път. Явно заплатите на мед. сестрите в България не са толкова ниски, защо ли протестират?!? Очевидно трябва да работят като сестра Кленджарова и ще могат да си позволяват операции с недвижими имоти, фирми.
  И така трите фирми от днешното проучване собственост на сестра Кленджарова са ТЕРИ 20005 ЕООД с ЕИК 202829208, Карловска /но не гроздова/ ЕООД с ЕИК 202855758 и Теодор 2005 с ЕИК 202824524.
  Историята на фирма Тери 2005 ЕООД започва през 2013г., когато фирма Терикс ЕООД на 03,12,2013г. прехвърля дялово участие от 451 000лв. представляващо 5 апартамента в луксозната кооперация, обитавана от сем. Каназиреви. Собственик на Тери 2005 ЕООД към онзи момент е съпругът на мед. сестра Кленджарова и военен пенсионер г-н Кленджаров. В последствие започва прехвърляне на дялове от родители на дъщеря и обратно по абсолютно необясними причини… На 20,10,2017г. бащата Ст. Кленджаров прехвърля на дъщеря си Дани Каназирева делът от 451000лв. На 31,10,2018г. Дани Каназирева разделя делът от 451000лв на фирмата на по 225500лв и ги прехвърля на родителите си мед. сестра Кленджарова и г-н Кленджаров. На 15,09,2020г. бай Стефан прехвърля на жена си сестра Кленджарова своя дял от 225500лв и едноличен собственик на фирмата остава мед. сестра Кленджарова.
  Историята на фирма Карловска ЕООД започва пак през 2013г., когато фирма Терикс ЕООД на 09,01,1014г. прехвърля дялово участие от 223 000лв. – представляващо 3 апартамента в луксозната кооперация, обитавана от сем. Каназиреви.
  Или общо само в тези две фирми мед. сестра Кленджарова притежава 8 апартамента в луксозна кооперация с басейн до Новотела, оценени по балансова стойност от вещи лица на над 670 000лв, а по пазарна вероятно същата цена в евро.
  За капак, тъй като вероятно 8 луксозни имота до Новотела не стигат на мед. сестра Кленджарова, през 2013г. знаменита година в бизнес кариерата на сестра Кленджарова, се основава фирма Теодор 2005 ООД от сем. Каназиреви, като в капитала на фирмата фигурира апартамент около 100м2 в Капана с балансова стойност 87 500лв /два дяла по 42 850лв., на Дани и Тодор/. По гореописаната странна схема започват прехвърляния: Дани и Тодор прехвърлят дяловете си на 03,12,2013г. на бай Стефан Кленджаров, той от своя страна прехвърля дела си от 87500лв. на дъщеря си Дани Каназирева на 19,10,2017г. Но накрая печеливш, както винаги се оказва мед. сестра Кленджарова – Дани и прехвърля дела от 87 500лв. на 26,03,2018г. Пазарната стойност на този имот е над 100 000 евро, така че да след нашето проучване смеем да твърдим че мед. сестра Кленджарова е милионерка. А още не сме проверили всичките и фирми.

 • Лаура

  отговори на: Лаура

  Богатството на мед. сестра Кленджарова - майка на областната управителка Дани Каназирева. https://i.ibb.co/QmCTvg6/22-19.jpg https://i.ibb.co/jk6bPPS/22.jpg https://i.ibb.co/XbP5sDK/image.jpg https://i.ibb.co/1GfWzNH/17052019-002.jpg

 • Т.К.

  Стига сте оплювали бабата бе завистници! На две пенсии са хората, защо да не работи?! Тя ако е милионерка, аз ще съм принц, а не да карам 20 годишна бракма! И жената също, оправя цялата област и търчи за всичко, раздава се, а вие... Айде елате да ви почерпя по едно кафенце без данък, ама с чаша студена водица, та да разберете, че имам добро сърце! ;)

 • хихи

  отговори на: Т.К.

  Тошко, ти си добряк бе, през офшорки прехвърляш на бабето нови кооперации с басейни! Ще черпиш кафе с вода Гешев скоро, не ся бой:)

 • Менда

  отговори на: Т.К.

  На това видно благосъстояние на сем. Кленджарови-Каназиреви, Тошо Кафеджията известен офшораджия мами НАП с от 3 до 5 стотинки на кафе. Вярно излиза поговорката "капка по капка вир" - стотинка по стотинка кооперация с басейн. Ама Лаура тръгна към България.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм