Вината за новия школски хаос е на Дани!

Автор:
Сряда, 11 Ноември 2020 13:44
Вината за новия школски хаос е на Дани!

Вината за новия хаос в пловдивските училища заради онлайн обучението само на 6. и 7. клас е изцяло на шефката на Областния кризисен и Областния медицински щаб Дани Каназирева - пръв държавен ръководител на Област Пловдив!

За тоталната неразбория алармира по-рано днес Plovdiv-online след блицанкета с няколко учлищни директори - ВИЖТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА!

Преподавателите от 5. до 7. клас са едни и същи, с нищо не ги предпазваме, след като не само ще идват в училище за петокласниците, ами и от училище ще водят онлайн занятията на шестокласници и седмокласници, казаха директорите. Плюс това присъствените часове ядат от времето за онлайн обучение - допълниха те.

Каназирева блокирала идеята за минаване на дистантно обучение на целия прогимназиален курс - от 5. до 7. клас, с мотив, че част от петокласниците не били навършили 12 години и по Закона за детето не можели да бъдат оставяни вкъщи без родителски надзор.

Законът за детето обаче съвсем няма нищо общо с решения в ситуация на пандемия, коментираха адвокати на Plovdiv-online. Още повече - Законът вменява задължения на родителите, а не задължения на Областна управа, Община, Кризисен или Медицински щаб.

Въпросните институции следва да осигурят максимална защита на населението при пандемия, а не кой да е вкъщи при децата си, което е задължение на самите родители. Само правен неграмотник може да изтъкне подобен довод.

Адвокатите дадоха за пример днешното решение на Кризисния щаб в Русе, което е за минаване на онлайн обучение на целия прогимназиален курс - 5. - 7. клас, както и решението на Софийския кризисен щаб за същото.

#УВОЛНЕТЕ КАНАЗИРЕВА, ЗА ДА НЕ Я ИЗГОНЯТ УЧИТЕЛИТЕ С КАМЪНИ!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • Майки и бащи

  Тази жена побърка на с родителите - аз имам дете 5кл и дете 7кл.едното ще го водя, другото стои вкъщи. Учителите се чудят как да преподават. По-проста и елементарна жена в Пловдив не е имало. Моля, уволнете я!

 • Мутафчийски

  Тая още ли е областен? И децата знаят колко е хаотична, некомпетентна и празноглава! Какви само ги насра за последния месец, майко мила!!!

 • читател

  Този д-р по нищо го махнете.https://i.ibb.co/NmDjb03/22-19.jpg Да се заема с кафетата на Тодор Кафеджията и https://i.ibb.co/jk6bPPS/22.jpg и да чисти 8 метровия басейн на майка си мс Кленджарова!

 • читател

  https://i.ibb.co/mGRVPpg/22.jpgД-р по нищо Здравка да престане с нелепиците, че съвсем ще лиши пловдивчани и жителите на областта от Здраве.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм