Шефката на полицията в Берлин махна 18 хил. за часове

Автор:
Неделя, 30 Август 2020 07:18
Шефката на полицията в Берлин махна 18 хил. за часове

Властите в Берлин разпръснаха протеста на над 18 хиляди демонстранти срещу наложените карантинни мерки в страната заради разпространението на коронавируса, предаде АФП.

Мотивът на властите бе, че участниците в митинга не спазват необходимата дистанция от поне метър и половина помежду си и не носят предпазни маски.

Хилядите се събраха пред Бранденбургската врата в града, за да се противопоставят на мерките срещу заразата, но час по-късно полицията в града издаде заповед, с която протестът трябваше да бъде прекратен веднага.

Шефът на полицията в Берлин Барбара Славик предупреди, че ако демонстрантите не се придържат към правилата за безопасност на вирусите, полицията ще освободи района „много бързо“.

Забраната предизвика възмущение от организаторите и техните поддръжници, които наводниха социалните медии с гневни съобщения, обещаващи да протестират така или иначе, като някои дори призоваха към насилие.

Въпреки това повечето протестиращи се разотидоха доброволно. Срещу отделни агресувани групи е използвана физическа сила и лют спрей.

КЪМ ПРЕМИЕРА
БАТЕ БОЙКО, ВИЖДАШ ЛИ КАК ГЕРМАНЦИТЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА ДЪРЖАВАТА СИ. ОНЕЗИ КЕЛЕШИ, КОИТО НЕ СЛУШКАТ, ГИ ПОТУПВАТ ПО ГЪРБОВЕТЕ, А ДРУГИТЕ ГИ ОСВЕЖАВАТ СЪС СПЕЦИАЛЕН ПАРФЮМ. И ВСИЧКО ТОВА САМО ЗА НЯКОЛКО ЧАСА.НИЩО, ЧЕ ПРЕД БРАНДЕНБУРГСКАТА ВРАТА СА СЕ СЪБРАЛИ 18 ХИЛЯДИ БАБАИТИ.
А ТИ СЕ ГЪРЧИШ ПРЕД ЕДНА ШЕПА ПРЕЗИДЕНТСКИ ПОМИЯРИ, КОИТО СА СЕ ПРЕВЪЗБУДИЛИ ОТ ЮМРУКА НА РАДЕВ. И ВЕЧЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СВЕТЪТ ЗАПОЧВА ОТ ТЯХНОТО МАЛОУМИЕ.
МНОГО ТЕ МОЛЯ, НЕ ПАДАЙ ДО ТЯХНОТО НИВО!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • Petya

  Това е вярната държава , ?? има беззаконие и се справят .не чакат един живот някой да им обещава.

 • Петров Сашко

  Браво! Дано Борисов се връзуми и последва германския пример!

 • Златка Стоянова

  Президента каза ..без полицейско насилие!Сещате се какво ще стане ако се намесят.???Търпение!!!

 • byxyj

  педерас е

 • Ревизия Мария Андонова Попова

  Всеки да си докаже имуществото.
  Спестилите да си докажат парите.
  Кпйто хвърля яйца и домати не е гладен,не е нуждаещ се.Тези искат да вземат властта,нищо не ги интересува.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм