Цветанов гепи лого на лява партия

Автор:
Петък, 14 Август 2020 12:38
Цветанов гепи лого на лява партия

Партията на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов стартира с кражба на лого от Европейската лява партия.

Странен избор на бившия висш функционер на ГЕРБ, която е член на Европейската народна партия.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

 • Илиян

  И Цецо изпадна от влака на бъдещето...
  На 13.8.2020 Цецо Цветанов показа логото на политическия си проект - с петолъчка разбира се - което разочарова ... не само мен.
  Та с новия си проект Цецо някак си ще се опита да оглави някаква революционната тълпа с размазан политически фокус . Но само наивник и политически идиот ( извинявай Цецо , че ти вярвах , докато беше до Борисов ) , подвластен като теб , на западната лява мисъл е възможно да представи нова ерес на отречените политически таласъми - т.е. новия културен марксизъм .
  Извинявай Цецо но под петолъчката си явно демонстрираш създаването на нов политически зоопарк от орки и таласъми от мафиотските среди и БГ-комунистическите кланове, показващи се от бърлогите си и дебнещи да се качат на твоя гръб.
  Всъщност с новия ти проект се оказа, че нищо не си научил за голямата политика , докато си развяваше байрака в ГЕРБ , на гърба на големия Бойко Борисов , а сегашните ти , атаки срещу Българското правителство , са само една бойна линия от разгръщане на тесномащабен фронт, явно поръчан, платен и организиран от " глобални политически спекуланти "- кои са те ти си знаеш. Сигурно си участвал в този отдавна замислен фронт, чиято цел видимо е обезсилване и постепенно заличаване на народните партии в Европа ( нали не си забравил , че ГЕРБ е част от ЕНП).
  Но драги Цецо , ти с този ход и с тази петолъчка видимо даваш заявка за участие в нашествие на ордите поклонници на религията на мултикултуралните бесове. Срещу християнските сили и добродетели (до колкото са останали) в българското общество и политика.
  Ти се себеразкри и оголи мощта си, която беше придобил на рамото на Бойко Борисов и ГЕРБ , а и видимо става явен и съюзът ти с Путин – заговор за общо настъпление срещу България … с което картината ти става драматична…
  С хода си драги Цецо ти ставаш част от експанзията на новата политическа чума, заразяваща цели поколения българи със своята антикултура – трансхуманистична нова ерес, която заплашва да подкопае и унищожи не само корените на Европа, но и на цялата човешка раса…
  Но драги Цецо това твое „ново” политическо семейство явно ще е част от много по-мащабно съвъкупление между левите соросоидни организации в България и путиновите дълбоко законспирирани колони в България и европейските държави – псевдо-националисти, псевдо-консерватори… Т.е. уверен съм , че ще събереш всякаква паплач в общ фронт, точно както става и на площадите тези дни у нас.
  Но драги Цецо , не забравяй , че единствен опонент на разврата на този партиен публичен дом е семейството на народните партии, като в Германия това са християн-демократите в дългогодишно партньорство със социал-християнския съюз. Не забравяй , че създаването на ГЕРБ е осъществено с дейното участие и помощ на фондация „Конрад Аденауер” , на която единствен политически партньор в България и до сега остава партията, на която председател е Борисов.
  Драги Цецо , би трябвало да ти е ясно , че протестните сбирки ( на които вече симпатизираш ) в чужбина на българи, живеещи и учещи там, не са пряка проекция на случващото се у нас, а са организирани на място (там) като част от международен заговор, който тече и в момента. В който „нашите” тамошни групички са само част от местни (в страните, в които пребивават) подразделения на същата световна манипулация, чиито метастази наблюдаваме тук.
  Но драги Цецо ти вече танцуваш с дявола – направи безумни отстъпки от каузата ГЕРБ и премина към своя извратена версия – стана част от неолибералните ментета! И явно не разбираш , че пазарлък с бесноеми не може да се прави – рано или късно зомбитата които захранваш ще захапят ръката ти , така както ти захапа десницата на Бойко Борисов.
  С този твой ход драги Цецо ти отстъпи и от християнските ценности , като ги обезсили , отстъпи в етиката, в естетиката, в културата и във всичко, което получи в ГЕРБ и каузата ГЕРБ, която определя ДНК-то на българското общество. И не разбра, че точно поради твърдите основания – християнските принципи и добродетели, които ГЕРБ и Борисов заложиха , като основи и скеле на демократичното общество в България , станахме част от общо-европейското наследство, чиито корени от най-дълбока древност дават жизнените свещени сокове на дървото на човешката цивилизация .
  Поради именно това неразбиране на тази философия , драги Цецо , твоя проект ще е празен, кух и няма перспектива. Повярвай ми ! Защото само ГЕРБ и демократите у нас след падането на тоталитарния режим през 1989 г. изтъкват преимуществата на европейското демократично общество преди всичко чрез неговите материални блага и достижения (чрез мечтата да достигнем икономическия стандарт на живот в Европа). А ти с твоя "проект "не посочваш, че желаеш същите резултати - от дървото на европейската християн-демокрация с нейния ствол от добродетели , и корени на благоразумието, което възпитава цивилизационните обществени взаимотношения и гражданско мислене.
  Драги Цецо съжалявам , че бях с теб във ГЕРБ, и ти ме предаваш с този си ход. Аз оставам с ГЕРБ и Бойко Борисов , защото избирам да посветя живота си, в бъдещето на децата и внуците си, в бъдещето на любимите хора, в моите съграждани и сънародници . А, ти… явно избра грешния път , изпускайки влака на бъдещето ?
  Амин !

 • излиянието на Илиян

  отговори на: Илиян

  Илияновото излияние са празни приказки. Хвала.

 • г-жа Бандерова

  Подслушва ги!Хвала!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм