Третият терорист от метрото - човек на Радев

Автор:
Вторник, 21 Юли 2020 18:38
Третият терорист от метрото - човек на Радев

"Вече знаем кои са тримата, извършили злодеянието в метрото. Един от тях е Еленко Божков. Най важното за него, което не е излязло е, че е обявен с Указ на президента за член на Стратегическия му съвет!"

Това съобщи от профила си във фейсбук политологът Антон Тодоров.

Това е страшно компрометиращо и Румен Радев трябва да излезе с мнение дали одобрява това му действие срещу сигурността на страната, тъй като "Метрополитен - София", съгласно ПМС 181/2009г. , раздел VII, т. 2.5. се явява стратегически обект от транспортната инфраструктура.

"Не само президента, а и част от екипа му се явяват заплаха за националната ни сигурност!" - добавя Тодоров.

Стратегически съвет към президента на Републиката е създаден от Радев през март миналата година. Това е обществена структура, консултативен орган, който има за цел изготвянето на документи със стратегическо значение, позиции, становища, анализи и др.

Ключова роля в този президентски орган има и въпросният Еленко Божков.

От биографичната му справка, публикувана в официалния сайт на президентството става ясно, че е завършил Техническия университет в София със специалност Електроинженер – Автоматизация на енергийните системи, което обяснява специалната му роля в аварийното спиране на метрото, с което заплаши живота на стотици пътници.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

  • читател

    Към уреда! https://i0.wp.com/vevesti.bg/wp-content/uploads/2018/03/8734867836483.jpg?resize=589%2C332 В двора на затвора. С дебилите пищам терористи.

  • Поли

    Този стари комунист ли е третия терорист предизвикал спирането на мотрисата?Боже опази Бълария?От къде се признаха такива малоумници. ?Можеше да стане голям сблъсък?А паниката вътре във Вили мотриси?

  • читател

    Кой е по-голям Мунчо от двамата - МУнчо Спасов или Еленко...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм