Ексклузивно! Фирма без опит ще проучва за каскада Въча

Автор:
Петък, 16 Август 2019 18:23
В този бизнес център в Нес Циона се помещава фирмата, регистрирана през юни 2018 г. В този бизнес център в Нес Циона се помещава фирмата, регистрирана през юни 2018 г.

ASH INDUSTRIES LTD е регистрирана преди година, няма уеб сайт и опит във водно проектиране на изключително големи обекти от национално значение. Печели конкурса, въпреки че дава най-висока цена

На 14 август областният управител и кандидат на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров, и изпълнителният директор на израелската ASH INDUSTRIES LTD Алон Сегеф подписаха договор за прединвестиционни проучвания за обект „Водоснабдителна система за водоснабдяване на гр. Пловдив и населени места от област Пловдив от каскада „Доспат – Въча“.

Plovdiv-online се поинтересува за бизнес историята на компанията, спечелила поръчката, и се оказа, че:

1. ASH INDUSTRIES LTD, RNַַ 515858496, е регистрирана на 11 юни 2018 г., тъкмо за участие в конкурса. Предметът й на дейност е всичко, разрешено от закона. Компанията притежава скромен офис в малък бизнес център в малкото градче Нес Циона, Израел. Няма собствен уеб сайт, което е повече от странно за сериозна компания, тъй като именно чрез бизнес сайтове се описва историята на предприятието, опита му, спечелените и успешно завършени проекти. Какъв опит има фирма, регистрирана преди година, във водно проектиране на изключително голям обект с национално значение, предстои да видим. Но преди това е редно хората да знаят как и защо е избрана?

2. ASH INDUSTRIES LTD е спечелила конкурса, въпреки че оферира най-висока цена от всички участници.

3. ASH INDUSTRIES LTD се помещава в Пловдив в адвокатската кантора на Петър Маламов. Самият Маламов е обект на разследване за рекет през 2003 г., когато той и бизнесменът Стефан Калемджиев са задържани за 72 часа в ареста на 6-о РПУ в Пловдив заради поискан за крадена кола откуп. Колата е била собственост на гръцкия гражданин Панайотис Венецианис, а за откраднатия Фолксваген Поло, последен модел, е бил поискан откуп от 4100 евро. Парите - 8200 лв., са били белязани. Според осведомени следи от фосфоресциращия прах са открити по ръцете на единия от двамата задържани. По-късно през деня фолксвагенът е намерен изоставен.

Очакваме отговорите от комисията, избрала ASH INDUSTRIES LTD за изпълнител на поръчката за прединвестиционни проучвания за обект „Водоснабдителна система за водоснабдяване на гр. Пловдив и населени места от област Пловдив от каскада „Доспат – Въча“.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • П. Петров

  Аз не знаех... Този проект лично областният - Здравко Димитров го води.

 • Орак

  Главен консултант ще е...Ахмед Доган! Кандисвал и на по-нисък хонорар от милионче! ;)

 • читател

  ББ се скъса да острани посредника Сашо Дончев от руския газ, защото Дончев без да прави нищо лапаше милиони катко КУХ ПОСРЕДНИК, наш Здравко Димитров - баскетболистът набутва КУХА ФИРМА ПОСРЕДНИК между българските пари и сериозната държавна израелска компания за енергетика, която ще върши работата...
  Що за идиотщина? Нещо от сорта на тровенето на ореха в "Седмицата на дърветата".

 • читател

  Дребни далаверки на всеки километър от Здравко Димитров баскетболиста - сега и с "Къща на дестилацията"... В Пловдив ЕСК 2019г.
  Как се грижи за държавната собственост Здравко Димитров - баскетболистът? Със заповед ДС-09-2 от 11,01,2019г. Здравко Димитров - баскетболистът в качеството си на областен управител дава под наем след търг С ТАЙНО НАДДАВАНЕ /прекрасния първи етаж от "Къщата на К. Стоилов" - бившия "Клуб на щахматиста" на ул. Съборна 21 само, ама наистина само за 350лв месечен наем за 10 години на фирма... Етажът се състои от три помещения 65м2 + 1/3 идеална част от двора 177м2 - 60м2
  По общинската тарифа за барове и заведения с употреба на алкохол минималната ставка е, ако не се лъжа най-високата - 11лв/м2/на месец. т.е. над 1500лв базова тръжна цена.
  Здравко Димитров още от предишните местни избори, когато се яви с бай Радан срещу ГЕРБ поддържаше топли връзки, като например на нелепите му политически изяви присъстваше и гросмайсор Л. Попов - отдавна известен с това, че е изпил повече тона алкохол отколкото шахматни партии е изиграл и немалка част от тях в гореупоменатия имот.https://i.ibb.co/KKY1VVc/image.jpg
  И след като се оказа, че за без пари е дал бившия "Клуб на шахматиста" на "Къщата на дестилицията" https://i.ibb.co/MMp9f5Q/IMG-20190823-142158.jpg е обяснима и тежката промяна във външния вид на пловдивската баба Цецка Зико... https://i.ibb.co/Fzcr67s/Zdravko-Dimitrov.jpg
  Очевидно в щаба на Зико рядко има някой трезвен - паради много игра на шах в къщата на дестилацията, а ако има такъв той вижда Р. Радев шеф на НАТО, а Зико - кмет на Пловдив.
  Наздраве чумави гербери и махнете нелепата номинация на пловдивската баба Цецка, че ако така се грижи за недвижимата собственост на Пловдив ще фалираме.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм