Киро Добрев глътна оставката си, която уж обеща

Автор:
Четвъртък, 30 Май 2019 07:57
Киро Добрев глътна оставката си, която уж обеща

След загубата на БСП на евровота някои от главните герои на червените се покриха като мишки.

Имаше и големи мишоци като водачката в листата - Елена Йончева, и вицето на Мадам Лъжа - Кирил Добрев. Както е известно, преди изборите Кирчо заяви, че, ако БСП загуби, ще си подаде оставката. И излъга. Но не се посвени да проплаче като закъсала вдовица ."Моля ви не намесвайте името на баща ми!"

Бързам да уточня, че името на бащата на Кирчо - Николай Добрев, беше наистина споменато след провала на червените на евровота, но с голямо уважение. Този човек през 1997 година като вътрешен министър е натоварен от БСП да състави правителство и получава мандат от президента Петър Стоянов. Но като отговорен човек и загрижен за гражданския мир в България проявява морал и връща мандата.

Явно тези "малки подробности" не са направили впечатление на Кирил Добрев.

На 19 май 2000 г. синът на покойния вече бивш вътрешен министър и лидер на БСП Николай Добрев е арестуван и разпитван за внос на 215 000 германски марки и 43 000 долара от Сърбия.

Кирил Добрев, който е и член на Висшия съвет на БСП получава парите от сърбина Бранислав Зечевич, който влязъл през ГКПП Калотина и декларирал пред митничарите валутата.

Зечевич, който предал парите на Кирил Добрев, е задържан на Калотина, за да дава обяснения.Според БСП полицаите малтретирали Кирчо и неговия спътник Илиян Насков.

След разпита двамата валутни спекуланти са освободени. От БСП направили каквото трябва и Кирил Добрев се разминал със затвора.

Според справка на митниците Бранислав Зечевич е внасял още два пъти валута. На 20 април той декларирал 420 000 марки, а на 1 май внесъл още 290 000 марки и 42 000 долара.

Няма никакво съмнение по какъв начин Кирил Добрев е станал "сериозен" бизнесмен. И дали е изпитвал някакъв срам и уважение към човека Николай Добрев.

Та - чакаме оставката на Кирчо Добрев!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Червените дебили безславно се завърнаха в НС с подвити опашки, като пребити за 12 път на избори гладни кучета... А сънуваха избори, че и управление заедно с бомбето си Радев! :):):)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм