Започва борбата за червения кокал

Автор:
Сряда, 29 Май 2019 10:50
Започва борбата за червения кокал

Нинова подала оставка като шеф на БСП. Голям праз! Защото нищо сериозно не се е случило - бутат един  от стола, за да седне друг. 

Не съм бил на пленума, но съм 100% сигурен, че в БСП започва жестока борба за червения кокал. Всички онези, които Мадам Лъжа беше ритнала по кокалчетата, пращайки ги в прашния ъгъл, далече от кьорсофрата, сега точат зъбки. Защото задниците им са хванали паяжина от глад, а за да седнеш на комунистическата софра, където по традиция всичко е на аванта, трябват яки лакти и сериозно просташко оплюване. Което вече започна. 

Ето кратка извадка от червения цирк. Много се смях, когато тази сутрин слушах бодрите слова на двама от най-верните ибрикчии на Нинова - Александър Симов и Георги Свиленски. Първият говореше за демократичността в БСП, а след него Антон Кутев категорично обвини Нинова за едноличното и вредно управление на червените. Свиленски пък избълва поредните идиотизми, каквито може да изрече само една болна глава. ГЕРБ спечелил евровота, защото карал насила хората да гласуват за тях, служили си със заплахи, купували гласове. Бившият военен министър Ангeл Найденов обвини клакьорите около Нинова, които я защитават за провала: "Нинова взриви БСП, след като обяви война на Сергей Станишев и ПЕС. Голям срам за БСП", категоричен е Найденов.

Сършвам, защото циркът в "демократичната" БСП набира скорост и рязането на глави тепърва предстои=

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Бабата /Нинова/ може и да не издържи на екшъна... Да си гледа здравето, че на тези години, и при тези килограми, а и при толкова много врагове с партийни билети, може да попадне в Спешното...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм